Tao to do 

Met een glimlach in beweging, verbinding en ontspanning

 

Uitgangspunt voor Tao to do zijn de drie schatten. Door het vrije inloop-karakter ontstaat een steeds wisselende groep van maximaal 8 personen per keer. Samen zijn we zo'n 2 uur bezig met Chi Kungs, true conversations, meditaties, oefeningen en allerlei dingen die zich op dat moment aandienen. Met mooi weer zijn we buiten. 

 

Juist nu.....

Juist nu is de eeuwenoude kennis van de taoïsten essentiëler dan ooit. We leven in de storm van de huidige maatschappij en zijn het contact met onze natuur een beetje kwijt. En dat is jammer. Want wanneer je vanuit je eigen natuur leeft, dan zul je zien dat je de storm kalm en gelukkig kan doorstaan. Het is ook goed te beseffen dat we als mens onderdeel zijn van de natuur op aarde. En dat dat betekent dat niet zomaar alles kan. Dat we vanuit ons zijn moeten leven en niet vanuit wat we willen. Vanuit je oorspong leven in plaats van vanuit wilskracht en (vaak door de maatschappij opgelegde) doelen. 

 

Doel

Het doel van Tao to do is, dat jij contact ervaart met je innerlijke natuur, met jouw drie schatten. Dat je snapt wat je doet en hoe je het toe kunt passen in je dagelijkse leven. Je traint vanuit je innerlijke ik te leven, te voelen hoe je je eigenlijk voelt. De levenswijsheid van de Taoïsten passen we zo eenvoudig mogelijk toe, zodat je je die kennis eigen kan maken en rust, kalmte en geluk ervaart in je dagelijks leven.

 

Voor wie

Wil je ervaren hoe het is om jouw drie schatten te ontdekken en in contact te komen met je eigen innerlijke natuur? Iedereen die interesse heeft in Tao is welkom! Heb je geen ervaring en wil je eerst meer weten, dan is het aan te raden om bijvoorbeeld de Tao kennismakingsdag een keer te volgen. Kijk ook bij alle andere Tao activiteiten. 

 

Wanneer

- Iedere maandagavond om 19:30 uur

- Iedere donderdagochtend om 9:30 uur

- en zo af en toe op een zondagochtend, kijk hiervoor in de agenda

 

Het aanvangstijdstip staat in de agenda. Het is fijn als dit ook aangehouden wordt. Een Tao to do sessie duurt ongeveer twee uur. Mocht je eerder weg willen, dan is dat geen probleem. 

 

Kosten

€15 per keer. De eerste keer is gratis!