Mind Eye Power

Mind Eye Power is een manier om diverse mentale en psychische klachten op te lossen zonder dat je terug hoeft te gaan in je trauma. Het mooie van deze methode is dat je niet van alles hoeft te vertellen, dus je hoeft niets her te beleven. Ons lichaam slaat traumatische ervaringen op waar je jezelf vaak niet bewust van bent, maar ze kunnen tot vervelende (psychische) klachten, patronen en overtuigingen leiden. 

We gaan met bepaalde oog oefeningen de lading zoeken in lichaam en geest die jou niet meer dienen, waar je van af wilt. Vanuit die lading gaan we resetten, het doorbreken van patronen, overtuigingen, opheffen van blokkades die jou ongelukkig maken. Daarna geen we het integreren, zowel fysiek als ook met inzichten en dus direct toepasbaar. Je krijgt meestal een beetje huiswerk mee in de vorm van oefeningen. 

De ogen zijn de spiegels van de ziel

De ogen zijn de spiegels van de ziel. De ogen staan in verbinding met ons zenuwstelsel en doen meer dan alleen zien, ze zijn informatieverwerkers. Bij alles waar je een emotionele lading en/of spanning ervaart en een noodzaak voelt je hiervan te bevrijden kan Eye Mind Power ingezet worden oa:

  • stress en burn-out
  • hardnekkige overtuigingen
  • angsten en onverwerkte emoties
  • ingesleten gedragspatronen
  • hechtingsproblematiek
  • gevolgen van trauma
  • aanhoudende lichamelijke klachten (SOLK)

De ogen zijn het toetsenbord van de hersenen en met bepaalde oogbewegingen krijg je grip op de bedrading van het brein. Je kunt de lading letterlijk en figuurlijk ontzenuwen. Je ogen staan in verbinding met je onderbewuste, visuele, auditieve en kinesthetische deel in je hersenen. Zo raak je met de oogbewegingen veel delen aan in jezelf waar van alles (verborgen) zit. 

Hoe verandert Mind Eye Power je leven

Je ervaart dat het mogelijk is om oude pijn, specifieke angsten en saboterende overtuigingen moeiteloos achter je te laten. Dit geeft ruimte aan ongekend potentieel. Het mooie is dat je niet alleen een probleem oplost. Je krijgt antwoorden op levensvragen en je creëert een nieuwe, ondersteunende en meer gezonde levenshouding.

Psychologisch, fysiek en energetisch komen samen

Mind Eye Power is een methodiek die werkt op het neurofysiologisch, psychologisch en energetisch vlak. Deze methode is gebaseerd op de nieuwe inzichten die voortkomen uit wetenschap over de werking van hersenen, mind en ogen, het psychologisch model van traumaverwerking en eeuwenoude kennis over de energetische werking van brein en lichaam. Het is de kracht van de samenwerking van nieuwe (neuro)wetenschap en eeuwenoude kennis vanuit het taoïsme.

Het is zo mooi om met de MEP methode de bewuste en onderbewuste wetenschap van de mens combineert met de energetische werking van brein en lichaam, waar ik me al jaren met het taoïsme in verdiept heb.

Specifieke hulpvraag of juist niet, maar weet je dat er iets is.

Vaak in 3-4 sessies kunnen we tot de kern komen en het tastbaar en leefbaar maken. 

De duur van een sessie is per keer een beetje verschillend tussen de 1 en 2 uur.

De kosten zijn € 50 per uur.