Lichaamsmassage

"Ik voel jouw handen niet meer, het lijkt wel of ze versmelten als een stroming die ik ervaar in mijn lichaam"

"Ik ben nooit zo liefdevol aangeraakt"

"Ik ervaar zoveel compassie en aandacht van jou, dat raakt mij enorm"

"Jeetje ben al zo lang niet aangeraakt, had huidhonger en god wat is dit fijn"

"Ik voelde van alles in mezelf en had er geen oordeel over"

"mijn hoofd vol met gedachtes was rustig"

"Ik kreeg allerlei visioenen, heel bijzonder"

 

Ik masseer al zo'n 28 jaar en die massages hebben zich door mijn eigen ontwikkeling alleen maar verdiept en intenser gemaakt. Ik geniet enorm van aanraking en kan er altijd zijn voor de ander. Ik heb geleerd om me altijd te kunnen verbinden en af te stemmen, aandacht te hebben voor de ander. Ik kan geven zonder zelf energie te verliezen. Geen enkele massage van mij is het zelfde, ik laat me leiden door wat ik voel wat jij onbewust aangeeft vanuit je innerlijke landschap. 

De aanraking van je drie schatten, je hoofd, hart en buik en deze met elkaar te verbinden is de basis van de taoistische massage. Het laten stromen van je levensenergie en daarbij diep te raken wat er in jouw innerlijke landschap is. Jij bent je er wel bewust of niet bewust van dat is allemaal goed. De tijd na de massage gaat haar werk doen en komt er wat voor jou bedoeld is. Het zijn vaak (kleine) dingen die gebeuren of inzichten die je mag krijgen die anders zijn dan gedacht of gewild. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat er iets aangeraakt word waar je nog niet klaar voor bent. De Taoistische massage gaat uit van het zelf helende vermogen in de eenheid van lichaam, geest en ziel; cosmic healing.

Na een lichaamsmassage ervaar je….

  • Intense verbinding met je innerlijke ik
  • Meer rust en ontspanning in je hoofd.
  • Er is meer wat je gevoel je vertelt.
  • Je zit niet meer letterlijk lichamelijk vast, maar voelt je vrij.
  • Je hebt meer energie.

Goed om te weten

Ik ben al meer dan 10 jaar bezig met het taoïstische vakgebied en begeleid mensen als Tao trainster in het ontdekken en verbinden van hun innerlijk landschap. Je kunt er dus op vertrouwen dat ik weet hoe ik jou het beste kan begeleiden en hoe je veiligheid kunt ervaren. 

Tijdens de massage neem ik graag je hoofdhuid, gezicht en haren mee, waardoor je haren dus wat vettig worden. Ik masseer ook borst en buik, deze zijn voor mij hetzelfde als de rest van het lichaam en juiste de plekken waar de meeste gevoelens en emoties zitten. Helaas is dit in onze cultuur nog altijd een beetje vreemd. 

En helaas moet ik dit er ook nog altijd bij zetten, de massage is niet erotisch.

Je wordt behandeld met oliën van het Nederlandse merk Malima. Dit is professionele cosmetica met natuurlijke oliën en ingrediënten, speciaal vervaardigd voor intensieve verzorging en huidverbetering. De producten van Malima zijn vriendelijk voor de huid, effectief en zeer betaalbaar.

Praktische informatie

Voor een taoïstische lichaamsmassage van 2 uur vraag ik €100. Hierin krijg je 2 uur volledige aandacht en kom je helemaal tot rust.

Combi lichaamsmassage en Gezichtsbehandeling - Duur: 3 uur - Kosten: €145

Maar denk ook eens aan een combinatie van 1 op 1 begeleiding en een lichaamsmassage - duur 3 uur - €145