Home » Over De Taoboerderij » Ontstaan

Ontstaan

De droom van Annemarie

Een droom, allerlei gebeurtenissen, opgedane kennis en ook 27 jaar ervaring in haar werk met mensen: dat zijn de ingrediënten die aan de basis lagen van de Taoboerderij, een initiatief van Annemarie Koenen. Vanaf haar kinderjaren zoekt Annemarie al antwoord op vragen als: wat voel ik, wie ben ik? In allerlei workshops en cursussen hoor je: blijf bij jezelf, volg je hart en voel. Makkelijk gezegd, maar hoe doe je dat dan?

Leven vanuit je drie schatten

Voor Annemarie bracht de eeuwenoude wijsheid van de Taoïsten het antwoord  op die vraag. Leren leven vanuit je innerlijke landschap, vanuit de drie schatten, is zo natuurlijk, niet moeilijk en hoeft niet veel geld en tijd te kosten; twee dingen die velen moeilijk vinden om voor zichzelf vrij te maken of gewoon niet hebben. Annemarie ziet het als haar destiny, haar droom, om mensen te leren, te laten ervaren en voelen wat dat innerlijke zelf is.

Laagdrempelig

Omdat ieder mens anders is en er meerdere manieren zijn om in contact te komen met je innerlijke landschap, deelde Annemarie haar droom en zocht de samenwerking met anderen. Allemaal mensen met kennis over Tao én met een eigen expertise. Zo is de Taoboerderij ontstaan als een plek waar tegen minimale investering van geld en tijd mensen in contact komen met hun innerlijk landschap. Heel natuurlijk en stromend. Net zoals dat vroeger ging bij de waterput