Samenwerken

SVP Gezondheid

We zijn aangesloten bij samenwerkingsverband SVP Gezondheid Asten. 

SVP Gezondheid staat voor “Samen Voor Positieve Gezondheid”.

Wij zijn een groep deskundige therapeuten die er met aandacht zijn voor jouw gezondheid en welzijn. Je kunt kiezen uit diverse behandelmethodes waardoor je de aanpak en persoon vind die bij je past. Wij vinden het belangrijk dat jij gezien en gehoord word en bij ons kun je snel terecht. 

Samen kunnen en willen wij meer bereiken en samen versterken wij elkaar!

Taotraining

Taotraining is een moderne, taoïstische mysterieschool met een compleet onderricht systeem van zelfgenezing, krijgskunst en bewustzijnsontwikkeling. De leerstof is gebaseerd op tot voor kort geheime formules uit het antieke China. Het speerpunt van de training is de ontwikkeling van wijsheid, met seksuele energie als de stuwende kracht in dit proces. Je vormt stap voor stap een duurzaam fundament, waarmee je beter voor jezelf gaat zorgen en liefdevoller en zorgvuldiger omgaat met je dierbaren. Last but not least ontwikkel je jouw inspirerend handelend vermogen. Daarmee lever je jouw bijdrage aan het grotere geheel.

Vallei-training

Vallei-orgasme is een platform voor seksuele wijsheid. We willen minimaal 30.000 vrouwen en mannen (lhbtiqa+) in Nederland en Vlaanderen trainen in de technieken van het vallei-orgasme. Zo bouwen we samen aan een seksueel gezonde, rijke en beschaafde cultuur – een wereld waarin we ook onze zonen en dochters graag zien opgroeien.