1 op 1 begeleiding 

Je hebt het druk, je houd de ballen maar net allemaal in de lucht, te weinig aandacht voor je dierbare en jezelf, je laat je continue raken door wat andere zeggen en vinden, je bent meer wel dan niet aan vakantie toe, je voelt je gewoon niet lekker in je vel, altijd maar in je hoofd, je mist verbinding...... er zijn zoveel redenen wat maakt dat je effe iemand nodig hebt om mee te sparren, die je inzichten geeft, antwoorden weet op je vragen en keuzes. Die je de raad geeft; luister naar je onderbuik gevoel en volg je hart (maar hoe?)

Word zelf je eigen iemand! Je kunt je eigen coach worden voor de rest van je leven. Leer je te verbinden met je zelf op jouw manier en vind alle antwoorden in jezelf!

Luister naar je onderbuik gevoel, volg je hart en laat je hoofd dat in alle rust in mee doen!

Ik begeleid je, leer je, laat je ervaren hoe je verbinding met jezelf krijgt en houdt in jouw leven en jouw omgeving. Hoe je 365 dagen per jaar vakantiegevoel kunt ervaren. Leren hoe je naar je onderbuik gevoel kunt luisteren en je hart kunt volgen en daarbij kalme gedachtes hebben(geen overload waar je gek van word). Dit allemaal met behulp van de oudste 'wetenschap' die er is, het taoïsme. 

Oeroude kennis, een levenswijsheid ontstaan vanuit voelen, zo eenvoudig, zo thuiskomen, zo normaal. De intense rust die je ervaart in de storm die het leven heet, daar wil je altijd zijn. Je kan je omgeving en de gebeurtenissen die er zijn niet veranderen, je kan wel leren ervanuit jouw rustpunt met zachte ogen naar te kijken en het in alle rust beleven. 

Mijn manier van werken

Ik neem je mee jouw innerlijke landschap, jouw gevoelswereld in en daar ga je wandelen en ik ben je begeleider. Ervaren wat er voor  jou is, inzichten mogen ontvangen en plekken te ontdekken in jouw lijf. We gaan diep, daar waar je nog niet bent geweest. Vaak komen er onverwachte dingen los, maar nooit iets waar je nog niet aan toe bent. En vaak blijkt dat het eigenlijk helemaal  niet zo ingewikkeld is of dat het trauma al wel meer geheeld is dan je dacht. 

Heel eerlijk, vaak maken we met ons hoofd meer problemen dan er zijn in onze gevoelswereld. 

Jouw innerlijke landschap geeft aan wat nodig is, ik ken de oefeningen/manieren om daar iets mee te kunnen doen en ik leer je deze, zodat jij het kan gaan integreren in je leven. Je maakt het je eigen altijd in verbinding te kunnen zijn met jouw gevoelswereld of je nu staat te koken, een vergadering hebt, op familie bezoek bent of op een festival staat. 

Voor mij staan de oude wijsheden van de Taoisten daarin centraal. 

 • Tao Trainster verbinden, ontdekken, voelen van je innerlijke natuur, je zijn.
 • Vallei Coach je eigen levensenergie ontdekken en deze weer laten stromen.
 • Mind Eye Power practitioner een combinatie van wetenschap en energetisch werk waarbij je diepe trauma's, patronen, overtuigingen, pijnen kunt aanraken en er met een ander oog naar gaat kijken.
 • Systemisch werk, oogopstelling, hoofd/hart/buik opstelling en/of orgaanopstelling. We kennen vaak wel familie of organisatie opstellingen. Je hebt ook nog een systeem in je zelf, deze kun je ook opstellen. Aankijken en ontdekken in je onderbewuste. 
 • Lees meer op de pagina Annemarie

Je moet er wel wat voor doen!

Ik ben heel eerlijk, als je aan de slag wilt, zul je zelf thuis ook wat moeten doen, het komt niet vanzelf. Je bent al heel wat jaren zo geconditioneerd zoals je nu bent, dat ga je niet met een paar sessies zomaar anders doen. En je doet het zelf, ik begeleid. We zijn soms zo gewend om iemand anders het op te laten lossen. 

Het gaat misschien niet altijd fijn zijn, maar het aangaan wat je voelt, hoe veel (emotionele) pijn het ook doet, dat maakt dat het geneest en je het verwerkt. En je kan echt veel meer dan jezelf denkt. 

Je kan alleen maar naar je onderbuik gevoel luisteren als het schoon is, als er ruimte is. Je hart volgen kan alleen als je emotioneel in balans bent. En daar je hoofd bij kunnen gebruiken, kan alleen als je in heel je lijf kunt zijn. 

Het is echt allemaal niet moeilijk, maar het kan niet anders dan het zelf te gaan doen! Te gaan trainen, het te leren, niet veel anders dan al  het andere wat je hebt geleerd. 

(note, dit zouden we nooit moeten hoeven leren, dat hadden we moeten vasthouden als kind. De een heeft het meer vastgehouden dan de ander!)

Traject

Hoe een traject er uit ziet bepalen we samen. 

Een voorbeeld van een traject van 5 maanden, dan zijn de kosten € 695. En is er live en online contact zo vaak als je verlangt. 'Huiswerk' voor thuis afgestemd op wat voor jou passend is in jouw leven. 

Optioneel: online lesmateriaal van Taotraining

Wanneer je een:

 • thema hebt
 • ergens last van hebt bijvoorbeeld een overtuiging, patroon of trauma
 • een burn-out hebt
 • iets wilt aanraken
 • gewoon niet lekker in je vel zit en niet weet wat dat is
 • eens niet zoveel wil praten maar voelen
 • behoefte aan een luisterend oor om samen te ontdekken wat er is in jezelf

Boek dan losse sessie.

Kosten zijn € 50 per uur en een sessie duurt tussen de 1-2 uur