Met een glimlach in beweging, ontspanning en verbinding!

1 op 1 begeleiding 

Je hebt het druk, je houd de ballen maar net allemaal in de lucht, te weinig aandacht voor je dierbare en jezelf, je laat je continue raken door wat andere zeggen en vinden, je bent meer wel dan niet aan vakantie toe, je voelt je gewoon niet lekker in je vel, altijd maar in je hoofd, je mist verbinding...... er zijn zoveel redenen wat maakt dat je effe iemand nodig hebt om mee te sparren, die je inzichten geeft, antwoorden weet op je vragen en keuzes. Die je raad geeft, luister naar je onderbuik gevoel en volg je hart (maar hoe?)

Je kunt zelf die persoon worden. Je kunt je eigen coach worden voor de rest van je leven. 

Word de coach/therapeut van jezelf!

Ik begeleid je, leer je, laat je ervaren hoe je verbinding met jezelf krijgt en houdt in jouw leven en jouw omgeving. Hoe je 365 dagen per jaar vakantiegevoel kunt ervaren. Leren hoe je naar je onderbuik gevoel kunt luisteren en je hart kunt volgen en daarbij kalme gedachtes hebben(geen overload waar je gek van word). Dit allemaal met behulp van de oudste 'wetenschap' die er is, het taoïsme. 

Oeroude kennis, een levenswijsheid ontstaan vanuit voelen, zo eenvoudig, zo thuiskomen, zo normaal. De intense rust die je ervaart in de storm die het leven heet, daar wil je altijd zijn. Je kan je omgeving en de gebeurtenissen die er zijn niet veranderen, je kan wel leren ervanuit jouw rustpunt met zachte ogen naar te kijken en het in alle rust beleven. 

Mijn manier van werken

Ik neem je mee jouw innerlijke landschap, jouw gevoelswereld in en daar ga je wandelen en ik ben je begeleider. Ervaren wat er voor  jou is, inzichten mogen ontvangen en plekken te ontdekken in jouw lijf. We gaan diep, daar waar je nog niet bent geweest. Vaak komen er onverwachte dingen los, maar nooit iets waar je nog niet aan toe bent. En vaak blijkt dat het eigenlijk helemaal  niet zo ingewikkeld is of dat het trauma al wel meer geheeld is dan je dacht. 

Heel eerlijk, vaak maken we met ons hoofd meer problemen dan er zijn in onze gevoelswereld. 

Jouw innerlijke landschap geeft aan wat nodig is, ik ken de oefeningen/manieren om daar iets mee te kunnen doen en ik leer je deze, zodat jij het kan gaan integreren in je leven. Je maakt het je eigen altijd in verbinding te kunnen zijn met jouw gevoelswereld of je nu staat te koken, een vergadering hebt, op familie bezoek bent of op een festival staat. 

Je moet er wel wat voor doen!

Ik ben heel eerlijk, als je aan de slag wilt, zul je zelf thuis ook wat moeten doen, het komt niet vanzelf. Je bent al heel wat jaren zo geconditioneerd zoals je nu bent, dat ga je niet met een paar sessies zomaar anders doen. En je doet het zelf, ik begeleid. We zijn soms zo gewend om iemand anders het op te laten lossen. 

Het gaat misschien niet altijd fijn zijn, maar het aangaan wat je voelt, hoe veel (emotionele) pijn het ook doet, dat maakt dat het geneest en je het verwerkt. En je kan echt veel meer dan jezelf denkt. 

Je kan alleen maar naar je onderbuik gevoel luisteren als het schoon is, als er ruimte is. Je hart volgen kan alleen als je emotioneel in balans bent. En daar je hoofd bij kunnen gebruiken, kan alleen als je in heel je lijf kunt zijn. 

Het is echt allemaal niet moeilijk, maar het kan niet anders dan het zelf te gaan doen! Te gaan trainen, het te leren, niet veel anders dan al  het andere wat je hebt geleerd. 

(note, dit zouden we nooit moeten hoeven leren, dat hadden we moeten vasthouden als kind. De een heeft het meer vastgehouden dan de ander!)

Traject

Duur: 3 maanden

Live contact: 6 keer

'Huiswerk': afgestemd op wat voor jou passend is in jouw leven

Online contact: zo vaak als je verlangt

Kosten: € 570 

Optioneel: online lesmateriaal van Taotraining