Vallei-coach - Verbinding met je bekken

De kracht van Vallei-coaching zit in je 3e schat, je Jing, je levenskracht!

Seksuele energie is zo krachtig dat je er een nieuw leven, een kind, mee kan maken. Het is ook je levensenergie, ofwel oerenergie die je hebt meegekregen hebt vanuit je geboorte. In het Westen zijn we dit een lading gaan geven, maar eigenlijk is het juist iets heel moois en puurs.

Die lading heeft zoveel kanten, van druk van je partner, tot wat je jezelf hebt opgelegd, niet kunnen komen bij de liefde voor jezelf of van je partner, vervelende momenten meegemaakt rondom seksualiteit of in je bekken gebied, daarvan zou ik bijna zeggen wie niet. Het kan groot zijn maar ook heel klein, het kan allemaal iets met je doen, met jouw basis, met jouw kern, jouw oerkracht. Het heeft veel meer invloed op wie je bent en je energie stroming dan je je kan voorstellen.

Die oerkracht, die seksuele energie kan je ook aan jezelf geven i.p.v. aan iemand anders. Dat je weet waar de seksuele energie in je lichaam zich bevindt en hoe je die kunt vergroten en sturen. De Chinese taoïsten weten al duizenden jaren hoe je deze levenskracht in jezelf kunt inzetten voor extra energie en vitaliteit en het vergroten en verbinden met jouw instinct/onderbuik gevoel. Nu en tot op hoge leeftijd. Met Vallei ofwel Seksuele Kung Fu technieken ofwel transformatietechnieken maak je van je seksuele energie levensenergie.

Vallei-coaching is een manier om (weer) in je bekken te komen, om (seksuele) stroming te voelen, om je basis, warmte, vitaliteit en sensualiteit te ervaren. Je bekken huisvest veel, daar zit je oerkracht, je basis, je instinct, je onderbuik gevoel, het is de moeite waard om daar aandacht aan te geven. 

Mannen en vrouwen zijn welkom!

Herken je jezelf in onderstaande?

  • Je ervaart weinig energie in jezelf
  • Je mist de rode blos op je wangen
  • Je kijkt jezelf niet graag aan in de spiegel
  • Je zelfliefde kan beter
  • Je vind intimiteit met je partner lastig (geworden)
  • Je heb ooit eens seksueel overschrijdend gedrag meegemaakt
  • Je hebt een (vervelende) ervaring met bijvoorbeeld bevalling of sterilisatie meegemaakt
  • Je ervaart een blokkade in je bekken en weet niet wat het is 

Wat levert je Vallei-coaching op

Vallei-coaching levert je een gevoel van vrij en puur zijn op, weer baas zijn over je eigen lichaam, jezelf lief hebben. Dat maakt dat je krachtiger bent, ook eens nee zonder schuldgevoel durft te zeggen, je niet zo laat raken door wat een ander zegt, rust in je zelf vind. Makkelijker kunnen leren omgaan gaan met je seksualiteit/intimiteit met je partner en/of jezelf. Vitaal en vol energie en zelfvertrouwen je leven lopen. 

Hoe gaat het in zijn werk

Vanuit een mediatieve staat gaan we op ontdekkingstocht door jouw lichaam, met speciale aandacht voor de bekken en buik gebied, je zit daarbij op een stoel. Ook kunnen we oefeningen of opstellingen gaan doen. Hoe vaak je Vallei-coaching nodig hebt is per persoon verschillend 2-4 is gemiddeld. Je kan de persoonlijke coaching eventueel uitbreiden met een online cursus om dieper met jezelf in je seksualiteit en je bekken te komen, intenser ermee te kunnen verbinden. 

Kosten zijn € 50 per uur. Een sessie duurt tussen de 1-2 uur. 

Voor een kortingscode of waardebon Vallei of meer informatie over het online cursus programma van Vallei kun je contact opnemen met Annemarie

1 op 1 Vallei dag

Voel ook eens of een 1 op 1 halve of hele dag wat voor je zou kunnen zijn mocht je het online programma al hebben. Chi kungs, helende klanken die je lastig vind gaan we doen. Al je vragen worden beantwoord, maar vooral mag je zijn en alles laten komen wat er is. Vanuit jouw innerlijke landschap gaan we verbinding maken met jouw bekken op de manier die passend is voor jou. Eventueel kunnen we de (halve)dag afsluiten met een intense in verbinding zijnde lichaamsmassage. 

Kosten zijn € 185 voor een halve dag en € 295 voor een hele dag. 

In verbinding met je bekken / Vallei dag 

Op dit moment staat er geen Vallei dag gepland. 

Kosten € 85 inclusief hapje, drankje, lunch

Tijdens deze dag gaan we uitgebreid in op de Vallei training en op de taoïstische achtergrond. We doen samen chi kungs (bij mooi weer buiten), I-kracht meditaties en helende klanken. Je kunt jouw ervaringen delen en vragen stellen in een veilige, kleine groep vrouwen (max 7 deelnemers).