Wat een boer niet kent dat eet hij niet!

Heeft het jouw goed 'gesmaakt' het bezoek aan de Taoboerderij, laat dan hieronder jouw reactie achter en misschien draag jij dan bij dat er meerdere mensen gaan durven 'eten'.

Dank je wel alvast voor jouw moeite en het meehelpen het vuurtje te verspreiden. 

Rating: 4.1666666666667 sterren
6 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Helena
9 maanden geleden

Op 2 september heb ik bij jou een hele fijn ochtend gehad. Het verkennen van mijn innerlijke landschap en een fijne massage.
Ik wil je vertellen wat het me gebracht heeft.
Op de eerste plaats een prachtig innerlijk landschap :)
Ik merk wel dat, wanneer er veel te doen is ik dit nog wel eens vergeet. En ik er bewust naar terug moet ter herinnering. Zo makkelijk om terug te vallen in automatische piloot. Maar.... dat wil ik niet.
Verder is er wezelijk iets veranderd in mij. Een verzachting naar mezelf toe, een tevredenheid en rust. Het is niet helemaal goed aan te geven. Het voelt goed.
Op het werk het een en ander aangegeven en verandert wat rust geeft.
Ik ben ook nog naar de steen gaan kijken / voelen dat in mijn hart zat en nu in een geel dekentje als een babietje in mijn milt ligt. Het ligt er heerlijk en voelt dat hier de verzachting in alle rust plaatsvindt.

Miriam Hoendervangers
een jaar geleden

Een poosje terug had ik een sessie bij Annemarie gewonnen. Nu was er rust om een afspraak te maken. Het was een cadeautje en dat was de sessie ook. Dankjewel Annemarie! Ook voor de meditaties, erg fijn!

Anne-Marie Koppens
een jaar geleden

Een geweldige ervaring om via meditatie je innerlijke glimlach en -landschap te mogen ontdekken.
Annemarie begeleidt je op zachte wijze om zelf op ontdekking te mogen gaan wat er diep in mij al zo lang aanwezig is en nu eindelijk ontdekt mag worden.
Dank je wel!

Rianne Botman
een jaar geleden

Ik heb al een hele tijd geleden een fantastische massage gehad. Het was zo relaxend dat ik er zowat bij in slaap was gevallen. Het was een totaal relaxende massage van het hele lichaam. Ik kan het iedereen aanbevelen.👌

Annemarie Koenen
2 jaar geleden

Lieve Taoboerderij,
dit reactie formulier is actief per 2023!
Mooie groet,
Annemarie