Gezichtsverzorging door een taoïstisch schoonheidsspecialiste

Gezichtsverzorging gaat verder dan je huid alleen, want alles is met elkaar verbonden. Als jij je goed voelt, dan straal je dat ook uit. En als je aandacht besteedt aan je uiterlijke verzorging, dan voel je je beter. Tijdens de holistische schoonheidsbehandelingen die ik geef gaat het om 'mooi zijn van buiten’ én om schoonheid met een diepere laag. Ik streef ernaar om ook jouw innerlijke schoonheid aan te raken en wakker te maken. Zodat ook jouw 'inner beauty' gaat stralen!

Herken je jezelf in onderstaande vragen en klachten?

 • Je agenda is altijd vol en je to-do lijst lijkt nooit korter te worden. Je gaat maar door. Daardoor is je hoofd vol en altijd aan.
 • Je voelt dat je meer rust en ontspanning nodig hebt. Een soort mini vakantie, waarin je de wereld om je heen even kunt vergeten en uit je hoofd gaat.
 • Je wil meer verbinding maken met je lichaam en emoties voelen in plaats van wegdrukken.
 • Je hebt zin om een keer een fijne reiniging en verzorging van je gezicht te laten doen.

Na een taoïstische schoonheidsbehandeling ervaar je….

 • Meer rust en ontspanning in je hoofd.
 • Je durft meer naar je gevoel te luisteren.
 • Je huid is helemaal gereinigd en verzorgd.

Hoe gaat een taoïstische schoonheidsbehandeling in zijn werk?

De gezichtsbehandelingen zijn 5 in 1 behandelingen:

 • Je krijgt een intensieve gezichtsverzorging, dieptereiniging en eventueel ontharing.
 • Je vertelt me wat je kwijt wilt.
 • Je ervaart diepe ontspanning.
 • Je maakt verbinding met jezelf.
 • Je gaat uit je hoofd.

Ik verwelkom je met een voetenbadje, waarmee ik de tijd neem om te luisteren naar hoe het met je gaat en wat je bezig houdt in jouw leven. Ik stem af op jouw wensen en breng je in de ontspanningsfase. Dan ga je lekker zitten op de behandelbank en masseer ik je rug. Via een korte meditatie, de Innerlijke Glimlach, laat ik je contact maken met je innerlijk landschap. Zo kom je uit je hoofd en ga je meer naar je gevoelens en emoties luisteren. Dat geeft een heerlijke diepe ontspanning. Hierna ga je lekker liggen en begint het ‘traditionele’ aspect van een schoonheidsbehandeling: met een gel en scrub reinig en verzorg ik je huid intensief. Ik verwijder mee-eters en ook harsen kan als je dat wil. Wanneer je hier behoefte aan hebt geef ik je ook tips voor huidverzorging. Tijdens de behandeling kun je ook alles wat in je opkomt aan mij vertellen. Vanuit een diepe ontspanning komen er misschien wel vragen of inzichten naar boven die je graag wil bespreken. Daar is alle ruimte voor. Na de gezichtsbehandeling masseer ik je armen, handen en hoofd. De stilte, de aanraking en de aandacht laten jou even de wereld om je heen vergeten. Ik sluit af met een gezichtsmasker en het masseren van je voeten. Daarna krijg je nog wat te drinken en hebben we een kort eindgesprekje. Ook krijg je een kaartje mee naar huis met de oefening Innerlijke Glimlach.

Goed om te weten:

Ik ben sinds 1994 schoonheidsspecialiste en altijd bezig geweest in het vakgebied. Je kunt er dus op vertrouwen dat ik weet hoe ik jou het beste kan helpen. Tijdens de massage neem ik graag je hoofdhuid en haren mee, waardoor je haren dus wat vettig worden. Je wordt behandeld met schoonheidsproducten van het Nederlandse merk Malima. Dit is professionele cosmetica met natuurlijke oliën en ingrediënten, speciaal vervaardigd voor intensieve verzorging en huidverbetering. De schoonheidsproducten van Malima zijn vriendelijk voor de huid, effectief en zeer betaalbaar.

Malima Prijslijst Consument 2023 31987
PDF – 86,3 KB 244 downloads

Praktische informatie

De kosten zijn € 100 voor een taoïstische schoonheidsbehandeling van 2 uur. Je krijgt 2 uur volledige aandacht en kom je helemaal tot rust.

Zin om jezelf deze behandeling cadeau te doen? Maak dan snel een afspraak!

 

Tip: Wil je extra genieten? Ik geef ook combi behandelingen!

Combi gezichtsbehandeling en lichaamsmassage - Duur: 3 uur - Kosten: €145