Met een glimlach in beweging, ontspanning en verbinding!

San Bao Lichaamsmassage

Tijdens mijn behandelingen staan het innerlijk landschap en de drie San Bao schatten centraal. Dit zegt je nu misschien nog niks, maar leven vanuit je innerlijk landschap is heel natuurlijk en waarschijnlijk doe je het al regelmatig zonder je daar bewust van te zijn. Op sommige momenten voel je misschien wel: ik zou eens wat dieper in mijn lichaam willen gaan en bij mijn gevoelens willen komen, maar het lukt me zelf niet. Dat is waar ik je mee kan helpen: intens gaan voelen. Tijdens een heerlijke lichaamsmassage laat ik je diepe ontspanning ervaren, waardoor je uit je hoofd en in je lichaam komt.

Herken je jezelf in onderstaande vragen en klachten?

 • Je agenda is altijd vol en je to-do lijst lijkt nooit korter te worden. Je gaat maar door. Daardoor is je hoofd vol en altijd aan.
 • Je voelt dat je meer rust en ontspanning nodig hebt. Een soort mini vakantie, waarin je de wereld om je heen even kunt vergeten en uit je hoofd gaat.
 • Je wil meer verbinding maken met je lichaam en emoties voelen in plaats van wegdrukken.
 • Je hebt zin om een keer een fijne lichaamsmassage te doen, waarin je knopen en blokkades weggenomen worden.
 • Je wil niet alsmaar praten met een psycholoog over de problemen die je ervaart, maar wil oplossingen vinden vanbinnen, door beter te gaan voelen.

Na een taoïstische lichaamsmassage ervaar je….

 • Meer rust en ontspanning in je hoofd.
 • Je durft meer naar je gevoel te luisteren.
 • Je zit niet meer letterlijk lichamelijk vast, maar voelt je vrij.
 • Je hebt meer energie.

 

Hoe gaat een taoïstische lichaamsmassage in zijn werk?

De lichaamsmassages zijn 5 in 1 behandelingen:

 • Je krijgt een intensieve lichaamsmassage waarin je hele lichaam wordt meegenomen.
 • Je vertelt me wat je kwijt wilt.
 • Je ervaart diepe ontspanning.
 • Je maakt verbinding met jezelf.
 • Je gaat uit je hoofd.

Ik verwelkom je met een voetenbadje, waarmee ik de tijd neem om te luisteren naar hoe het met je gaat en wat je bezig houdt in jouw leven. Ik stem af op jouw wensen en breng je in de ontspanningsfase. Je gaat je focussen op een diepe buikademhaling om diep te ontspannen. Zo kom je uit je hoofd en ga je meer naar je gevoelens en emoties luisteren. Als dit helpt doen we ook een korte meditatie, de Innerlijke Glimlach, maar dit hoeft niet. Hierna ga je lekker liggen en begint de lichaamsmassage. Ik neem alle tijd voor je. Vaak begin ik met masseren als je op je buik ligt. Ik stem altijd af op de behoeftes van de persoon. Ik neem mee wat je me in het voorgesprek hebt verteld, maar voel ook tijdens de massage zelf waar jouw aandachtspunten liggen. Misschien voel ik wel spanning in je been of juist je buik. Ook het contact met de 3 schatten is belangrijk. Ik begeleid je hierin, zodat jij echt verbinding gaat maken met je innerlijke landschap en vanuit je binnenste gaat voelen. Daarom neem ik tijdens de massage de plekken van de 3 schatten mee: het hoofd, de borst en de buik. Tijdens de behandeling kun je ook alles wat in je opkomt aan mij vertellen, maar als je liever in stilte wilt genieten kan dit natuurlijk ook. We sluiten af met een drankje en kort eindgesprekje. Ook krijg je een kaartje mee naar huis met de oefening Innerlijke Glimlach.

Goed om te weten:

Ik ben al meer dan 10 jaar bezig met het taoïstische vakgebied en begeleid mensen als Tao trainster in het ontdekken en sturen van hun innerlijk landschap. Je kunt er dus op vertrouwen dat ik weet hoe ik jou het beste kan helpen. De massage is puur bedoeld ter ontspanning en dus niet erotisch getint. Tijdens de massage neem ik graag je hoofdhuid, gezicht en haren mee, waardoor je haren dus wat vettig worden. Je wordt behandeld met oliën van het Nederlandse merk Malima. Dit is professionele cosmetica met natuurlijke oliën en ingrediënten, speciaal vervaardigd voor intensieve verzorging en huidverbetering. De producten van Malima zijn vriendelijk voor de huid, effectief en zeer betaalbaar.

 

Voor een taoïstische lichaamsmassage van 2 uur vraag ik €90. Hierin krijg je 2 uur volledige aandacht en kom je helemaal tot rust.

Zin om jezelf deze behandeling cadeau te doen? Maak dan snel een afspraak!

 

Tip: Wil je extra genieten? Ik geef ook combi behandelingen!

Combi lichaamsmassage en San Bao ritueel - Duur: 3 uur - Kosten: €135

Combi lichaamsmassage en Gezichtsbehandeling - Duur: 3 uur - Kosten: €135