Belevingen

Met de tekst op deze site hoop ik je voldoende te informeren en je te laten voelen wat ik voor je kan doen. Toch kan ik me voorstellen dat je graag wilt weten hoe anderen het hebben ervaren. Hieronder vind je daarom reacties van mensen die bij mij zijn geweest.(2021-2022)

Natascha schrijft...

(dag retreat)

Ik heb genoten van de hele dag. De 1 op 1 aandacht is heel erg fijn, het maakt dat ik me bijzonder voel, op een fijne manier. De aandacht die je besteedt hebt aan de lunch op basis van mijn voedingswensen spat er vanaf. Dat geeft een fijn gevoel van gezien en gehoord worden. Het was ook heel fijn dat ik kon voelen waar ik behoefte aan had, of dat jij voelde wat ik nog niet voelde. Hierdoor was het programma precies goed. Juist in deze kleine dingen zit de kracht van de dag vind ik.

Toen ik de opnames kreeg en bleek dat hij niet goed was vond ik dat even erg jammer. Ik zou daar niet snel iets van zeggen, maar juist omdat jij zo toegankelijk bent heb ik het wel gedaan. De oplossing die je me bood was perfect! Ik kan me voorstellen dat een dagretreat ook uit te bouwen is naar meerdere dagen waarin iemand echt kan afschakelen, stappen in ontwikkeling kan maken en lekker kan ontspannen.

Laura schrijft...

(dag retreat)

Ik vond het best n beetje spannend, een hele dag voor mezelf en was onbekend wat voor gevoel zo’n dag geven.

Ik ben positief verrast!

Ik vond het gesprekje fijn en voelde me meteen bij je op mijn gemak.

Je legde het innerlijke landschap duidelijken helder uit.

En wat het Taoisme in grote lijnen inhoud. En als ik daarop je wat vroeg kon dat, geen vraag was teveel voor je!

Lunch was goed verzorgd en vond het ook fijn om toen even alleen te zijn, alles n beetje laten bezinken.

De massage na de middag duurde 2 uur!

Ik dacht, da’s lang, maar viel in de praktijk erg mee.

Ook daar kwam je weer met informatie die confronterend was, maar wel waar!

De dag is inderdaad omgevlogen!

Bedankt!

Marjan schrijft...

(dag retreat)

Lieve Annemarie…..

En met recht lieve, wat een warme liefdevolle ontvangst. Heb meer inzicht gekregen hoe ik nog meer kan vertrouwen op wat ik al weet en voel. Vooral met een glimlach naar mijn veroordelende ik mogen kijken.

De middag in t teken van massage, heb me ondanks de spanning hiervoor helemaal over kunnen geven aan de zachtheid waarmee je masseert.

Tenslotte een heerlijke lunch , heerlijke gezichtsbehandeling en de bijbehorende monstertjes.

Lieve Annemarie, dank je wel voor alles wat je mij vandaag gegeven hebt. Ga zeker terug komen alleen al voor de massage.👌🏻👌🏻👌🏻

Warme groet Marjan

Marianne schrijft...

(dag retreat)

De totale dag heeft echt wel wat gedaan voor mij. Het harnas is wat afgenomen, het trillen in mijn armen en benen is wat minder geworden. Ik begin meer zelfliefde te voelen, ben mijn lichaam meer aandacht gaan geven (bewonderen en waarderen). Het inzien waar mijn lichaam mij tot nu toe al heeft gebracht, het heeft al verschillende stormen overleefd en staat er nog steeds. Ook beter voor mijn lichaam gaan zorgen, ben vorige week met een gezond voedingsschema gestart en meer beweging. En ik ben nog een gesprek met mijn laatste relatie aangegaan. Ik heb nog een aantal dingen naar hem kunnen uitspreken, die voor mij nog niet afgerond waren en dat heb nu af kunnen ronden, wat een fijn en goed gevoel van rust geeft. Dus ja, de dag heeft heel wat in gang gezet.’’ En die massage: ‘’Jij hebt gouden handjes’’

Marion schrijft...

1 op 1 Vallei

Het "ontmoeten" van de Vallei heeft voor mij een wereld van verschil gemaakt, zo ontdekte ik dat ik vooral mannelijk gerichte sex kende, en dat ik dacht dat ik wel wist hoe ik mezelf kon beminnen en echt wel wist wat ik als prettig ervaar maar ik kwam er na 3 lessen van de cursus al achter dat dit niet helemaal klopte.

Daarom vond ik het heerlijk om me te gaan doen aan een vrouwen Vallei dag georganiseerd door Annemarie.

Het cadeautje werd alleen maar groter toen bleek dat het een 1 op 1 sessie zou worden met Annemarie.

Na een uitgebreid gesprek vooraf, die eigenlijk als vanzelf ontstond, vooral ook doordat Annemarie feilloos leek te weten welke vragen ze moest stellen, ontstond er een vraag vanuit mij. Ik wilde graag de helende klanken uitdiepen.

Het is te persoonlijk om hier op papier te zetten wat voor inzichten het mij opgeleverd heeft. 

Maar zeker is dat een 1 op 1 sessie met Annemarie me veel meer gebracht heeft dan een dag met meerdere mensen had kunnen brengen, de tijd die ze voor me vrij gemaakt had was helemaal op mij afgestemd, zelfs in het moment wist ze het nog zo bij te sturen dat ik uiteindelijk met een intens blij gevoel de deur uitliep, en nu dagen later ik het effect van deze ochtend nog steeds voel groeien.

Annemarie, dank je wel voor je liefdevolle aandacht, en voor alles wat die ochtend mij gebracht heeft.

Ger schrijft...

Even vertellen: eind vorige week kreeg ik van 3 mensen, los van elkaar, te horen dat ik er rustiger uitzie en dat het praten beter gaat! Jouw sessies zijn daar zeker mede debet aan. En een telefoongesprek gehad dat ik vroeger nooit gedaan zou hebben en dat bijna vloeiend verliep. Dit betekent veel voor me

Erica schrijft...

"Een diep gevoel van ontspanning en een gevoel van één geheel zijn. Alles vloeit in elkaar; vloeibaar worden van binnen. Ik zie je als een wegwijzer en een helper. Jouw behandeling geeft de ander een ervaring van hoe het kan zijn en van daaruit kan je de weg wijzen hoe dit zelf te bereiken is. Je kunt altijd op je terug vallen om de weg te wijzen en opnieuw te laten ervaren wat het ontspanningsgevoel voor iemand kan doen. Door aanraking/massage en coaching kan je iemand helpen zich te zuiveren van binnenuit. Obstakels opruimen, afstoffen van het innerlijk. Een gezichtsbehandeling zuivert het uiterlijk. De combinatie versterkt het geheel. 1+1=3."

Jeanne schrijft...

"In één woord: weldadig! In harmonie. Echte totaalbeleving. Alles komt samen, alles wordt gevoed. Compleet. Vervuld. Zacht. Liefdevol. Intens. Alsof je me "aanzet". Ik vond het fantastisch. Jij bent iemand die rust en liefde uitstraalt en ruimte geeft aan de ander om te delen wat hij wel of juist niet wil. Ik voel me zo enorm welkom bij jou en volledig mezelf."

Rebecca schrijft...

"Het was een heel prettige ervaring van begin tot eind. Annemarie was erg gastvrij en nuchter. Ik voelde me meteen op mijn gemak en verwelkomd. De kamer was erg comfortabel, zacht en knus. Het was een moment van totale ontspanning en een traktatie voor mijn lichaam en geest - zeker de moeite waard om deze tijd voor mezelf te nemen. Ik vond het ook interessant om te leren over San Bao en Tao, en het verband tussen hoofd, hart en levensenergie. In het Engels zou ik “nourishing” (voedend) zeggen – niet alleen voor mijn huid, maar op een dieper niveau. In het Engels is er ook een gezegde dat schoonheid alleen huid diep is. Ik denk dat deze behandeling een innerlijke schoonheid en vrede raakt, zeker iets veel diepers."

Bob schrijft...

Binnenkomen bij Annemarie is echt binnenkomen. Alleen al de geur en klanken van de muziek brengen me in beginnende ontspanning. De gesprekken zijn fijn, en de TAO oefeningen effectiever dan ik in eerste instantie had verwacht. De massages zijn uitermate rustgevend, met herkenbare patronen, maar toch elke keer weer anders. Onbewust aanvoelend waar behoefte aan is. Ultieme ontspanning, in het gebied tussen waken en slapen. Ik kom al meer dan 10 jaar regelmatig bij Annemarie langs, en het is mijn belangrijkste bron voor rust en balans."

Annemie schrijft...

"Fijn dat je de drie schatten (vanuit het Taoïsme) hoofd-hart-levenskracht nog verder hebt toegelicht. Dat maakte de verbinding, herkenning en daardoor holistische behandeling nog meer helder. Dank je wel voor jouw liefdevolle aandacht voor mij, het bracht me diep terug bij mijn innerlijke-zijn in zachtheid en liefde. Voel me heel dankbaar voor deze ochtend en voel me vandaag ook nog in m’n bubbel..."

Marieke schrijft...

"Ik vond het fijn om even tot mezelf te komen en de rust die jij uitstraalt en laat voelen, tot mezelf liet komen. Waardoor ik mezelf heel rustig voelde worden. Ik kreeg de eerste 2 dagen te horen van naasten of er iets met mij aan de hand was omdat ik heel rustig, zen, en kalm in mijn doen en laten was. Ik voel mij tot op heden nog super fijn. Slaap sinds de behandeling erg lekker en het lijkt of ik mijn grenzen wat eerder aan lijk te geven. Ik zelf merk dat ik het heel fijn vond om met jou een gesprek aan te gaan over “hoe ik me voel” iets waar ik zelf niet vaak aan denk en eigenlijk over het algemeen vergeet. Het is overigens ook erg fijn voor mensen die wel gewoon lekker in hun vel zitten. En gewoon even me-time willen."

Jacky schrijft...

"Ik vond het een hele fijne rustgevende behandeling, waardoor ik ook kon begrijpen waarom ik zo'n druk op mijn borst voel. Verder werd ik emotioneel erg getroffen door de massage. De manier waarop je mijn handen vasthield en me omarmde. Dat was iets wat ik momenteel erg mis. Iemand die me aan de de hand neemt en omarmt, waardoor ik er niet alleen voor sta. Ik heb genoten van de behandeling, die mij inzicht heeft gegeven in mezelf. Tijdens de massage voelde Annemarie precies aan waar ik behoefte aan had. Dit was een hele fijne en speciale ervaring. Ik zie deze behandeling dan ook als een cadeautje voor mezelf, waar ik nog langer van kan nagenieten."

Anne-Marie schrijft...

"De warmte en de rust die je krijgt als je de ruimte binnenkomt waren heel fijn. Een gesprekje vooraf maakt dat je rustig aan de behandeling start. Een heerlijk ontspannen behandeling met een stukje bewustwording van jezelf met passie gegeven."