Kennismakingsdag op weg naar wijsheid!

Tijdens de Tao kennismakingsdag word je ondergedompeld in de wijsheden van de oude Taoïsten. Eeuwenoude kennis die wij nu heel goed kunnen gebruiken in onze westerse maatschappij. We leggen simpel en begrijpelijk de basis uit. Daarnaast ga je vooral ervaren en voelen wat Taotraining met jou kan doen. En het allerbelangrijkste: hoe je het kunt toepassen in jouw dagelijks leven.

Naast veel kennis opdoen en ervaren, zal je vooral ook een diep ontspannende dag van rust mee gaan maken!

 

Inhoud

We vertellen je over de basis van de levenswijsheid van het Taoïsme en hoe je die in de huidige maatschappij voor jezelf kan gebruiken. Ook gaan we een aantal oefeningen/meditatievormen doen, die je ook thuis zelf kan doen. We luisteren naar ieders verhaal en nemen dat mee als we de stof uitleggen en laten ervaren.

Je krijgt daarnaast uitleg over de drie schatten en hoe deze toepasbaar zijn in jouw leven.

 Met deze drie schatten maak je kennis:

- Jing/levenskracht

- Chi/hartkracht

- Shen/geestkracht

Je ontdekt hoe je innerlijke landschap in elkaar zit en hoe de drie schatten daarin verweven zijn.

Er is ruimte voor je eigen levensverhaal en we kunnen je desgewenst helpen bij het toepassen van de oefeningen/kennis van de TAO in jouw persoonlijke situatie.

 

We werken met kleine groepjes en gaan graag naar buiten.

 

Voorbereiding op verdere training

Deze dag krijg je ook informatie over hoe je verder en dieper kan gaan trainen om uit eindelijk tot parelbewustzijn te komen.

 

Zelf doen

Iedereen kan tijdens de kennismakingsdag op een makkelijke manier zelf aan de slag om zich de theorie en oefeningen eigen te maken. Wij gaan niet healen, je gaat jezelf healen. Oh wat klinkt dat streng, dat is niet zo bedoeld! Maar we zijn als mens van nature wel makkelijk aangelegd. We gaan 'effe' naar de fysio, die lost onze rugpijn wel even op. We gaan naar een mediator en die lost ons relatieprobleem wel op. Bij Taotraining ga je vooral zelf aan de slag!

 

Wanneer

30 januari, 20 februari en 27 maart 2022

10.00 tot 17.00 uur

 

Kosten

€ 79 inclusief thee, hapjes en lunch

Je ontvang ook gratis het boekje 'Op weg naar Wijsheid' van Daan Jacobs en Reinoud Eleveld t.w.v. €12,50.

Kennis staat in onze samenleving op een voetstuk. Maar hoe vaak lopen we niet tegen de grenzen van kennis aan? Daarom hebben we Wijsheid nodig, zegt taotrainer Reinoud Eleveld – en nu méér dan ooit.