Home » Tao Activiteiten » Online module True Heart

True Heart (Taotraining module 3)

Harmoniseer je emoties en gedachten zodat je steeds meer kunt leven vanuit je hart.

 

Leef jij vanuit je hart? Volg je je hart wanneer je belangrijke beslissingen moet nemen, bijvoorbeeld in je werk of in je relaties? Weet je wat je wilt? Werkt jouw innerlijk kompas? Deze en andere vragen raken het hart van Module 3: True Heart.

True Heart is de term die we gebruiken om een wakker Hartvuur aan te duiden. Als je Hartvuur wakker is wéét je dingen, direct en intuïtief. Je bent niet manipuleerbaar, je bent niet omkoopbaar - ook niet door je eigen gedachten.

Het gaat allemaal om gevoel. Wat voel je, hoe voel je je, hoe ga je met je gevoelens om? Je leert ook je gevoelens te kalmeren, intensiveren en harmoniseren.

Online module met gratis trainingsdag

De module over True Heart volg je zelf online, in het tempo dat jij fijn vindt. Je doet dan veel kennis op over wat True Heart is en hoe je dit kunt trainen. Vervolgens kun je bij ons een trainingsdag op locatie doen waarin we samen verder gaan oefenen en er ruimte is voor het stellen van vragen. We doen o.a. chi kungs en begeleide meditaties.

We doen dit ongeveer 1 maand nadat je de module gestart hebt, zodat je al wel wat kennis hebt opgedaan en weet waar je verder aan wil werken met ons als Tao trainsters. Heb je na deze dag behoefte aan meer training? Kom dan naar een Tao to do!

 

Wanneer is de eerstvolgende trainingsdag?

9 oktober 2022

10.00u tot 17.00u

Kosten

Trainingsdag (inclusief thee, hapjes, lunch) plus online module 3: € 297. Je kunt je direct aanmelden via de online agenda.

N.B. Je kan ook kiezen voor de jaartraining, je meld je dan in één keer aan voor alle 4 de trainingsdagen en de modules. Je ontvangt dan een korting van €91, zodat de kosten voor het complete programma €1097 bedragen.

Heb je de online module al aangeschaft/gevolgd, dan zijn de kosten van de trainingsdag €87. Aanmelden doe je ook in dit geval via de online agenda, vermeld erbij dat je de online module al hebt.

Wil je alleen de online module volgen, neem dan contact met ons op en ontvang een kortingscode voor een korting van €50.

 

Ervaar het zelf! Meld je nu aan voor de module True Heart en een trainingsdag en we heten je van harte welkom op De Taoboerderij.