Ogen, de spiegels van de ziel

Met Mind Eye Power breng je op een milde, eenvoudige en effectieve wijze diepgaande verandering in hardnekkige overtuigingen, onverwerkte emoties en (gevolgen van) trauma. Dit doen we met oogbewegingen en geestkracht (gerichte aandacht en intentie).

De oogbewegingen in combinatie met de juiste mindset geeft de methode zijn krachtige werking. Op deze manier kan je oude houvasten en patronen loslaten en vormgeven aan wat je werkelijk verlangt. In ‘een ogenblik’ schakel je van een staat van verdediging naar een staat van groei.

Je maakt kennis met de diepere lagen van je brein en de samenwerking met de ‘buikhersenen’, het intelligente hart en het geheugen van de cellen. De verbinding tussen hoofd-hart en buik in combinatie met de oogbewegingen geeft toegang tot een indrukwekkend zelfhelend vermogen.

Toetsenbord van de hersenen

De ogen zijn het toetsenbord van de hersenen en met bepaalde oogbewegingen krijg je grip op de bedrading van het brein. Je kunt een trauma letterlijk en figuurlijk ontzenuwen. Mind Eye Power is niet persé alleen gericht op traumabehandeling maar kan  ook ingezet worden om  ongezonde overlevingsmechanismen te ontkoppelen en te overschrijven.

Je zult ervaren dat het mogelijk is om oude pijn, angsten en houvasten moeiteloos achter je te laten. Dit geeft ruimte aan ongekend potentieel. Ik ben zelf nog iedere keer weer onder de indruk van de eenvoudig, doeltreffende en snelle manier waarop diepgaande en blijvende effecten worden bereikt met Mind Eye Power. Het mooie is dat je niet alleen een probleem oplost. Je krijgt antwoorden op levensvragen en je creëert een nieuwe, ondersteunende en meer gezonde levenshouding

Er vindt een verschuiving plaats

van actueel trauma naar herinnering

van probleem naar levensles

van stress naar evenwicht

van angst naar vertrouwen

van een staat van verdediging naar een staat van groei

MEP en De Taoboerderij

De Taoboerderij bied ruimte om de technieken van Mind Eye Power te leren om deze te kunnen toepassen in je eigen praktijk. Op termijn zullen wij MEP behandelingen aan bieden. Klik op het logo als je nog meer informatie wilt.