Met een glimlach in beweging, ontspanning en verbinding!

De put (als logo)

Vroeger was de waterput letterlijk en figuurlijk het middelpunt van het dorp. Hier trof je ook de wijze man of vrouw van het dorp, die je kon vertellen over de dingen van het leven, die jouw levensvragen kon beantwoorden, die je stof tot nadenken gaf én die je liet lachen. Om jezelf en het leven. In onze tijd hebben we geen waterput meer waar je zo'n wijze aantreft. Daar brengen we bij de Taoboerderij verandering in. Een plek als een waterput, voedend en inspirerend. Waar je altijd terecht kunt en er altijd een 'wijs' iemand aanwezig is en waar ook jij jouw eigen wijsheid kunt delen.

Wat is wijs?

Wanneer ben je wijs? Ben je wel ooit wijs? Wat is wijsheid eigenlijk? Wijsheid is als een verbindende kracht, die niet te maken heeft met IQ, maar met onschuld en de wil om bij te dragen aan de planeet en het wonder dat we allemaal zijn. Er zijn heel veel wijzen in onze maatschappij, onafhankelijk van opleiding, werk of invloed. Wijsheid is een staat van zijn. En leven vanuit je innerlijke landschap helpt je om te putten uit een oneindig wijze bron.

Boor de wijze in jezelf aan

De Taoboerderij biedt ruimte om de wijze in jezelf aan te boren en je te laven aan de wijsheid van anderen. Simpel en met humor. Net als die wijze vroeger bij de waterput. Op de Taoboerderij willen we als een groep wijze vrouwen en mannen uitleg en duiding geven aan ons leven in deze westerse maatschappij. Die met zachte ogen bekijken, zonder oordeel en zo het grotere geheel dienen. Dat maakt de Taoboerderij tot een plek waar iedereen welkom is en zich thuis kan voelen. Om samen nog wijzer te worden. En vooral plezier te hebben!

Samen werken

De wijsheid bundelen en op verschillende manieren uitdragen kan ook door samen te werken met anderen.

SVP Gezondheid Asten

We zijn aangesloten bij netwerk organisatie SVP Gezondheid Asten. 

SVP Gezondheid staat voor “Samen Voor Positieve Gezondheid”.

Ze organiseren cursussen, lezingen, workshops, verwendagen en nog veel meer op het gebied van verbeteren van gezondheid voor iedereen. Kijk voor een overzicht in onze agenda.

Het is onze missie om vanuit volle passie een groep deskundige therapeuten uit regio Asten-Someren-Deurne te vormen. Ieder van ons heeft een gedegen opleiding en voert met hart en ziel een eigen praktijk. Aanvullend op de reguliere zorg bieden wij jou een veelzijdig en laagdrempelig aanbod. In overleg met jou leveren wij maatwerk dat een duurzaam resultaat heeft op lichamelijk, geestelijk en emotioneel gebied.

Samen kunnen en willen wij meer bereiken en samen versterken wij elkaar!

Taotraining

Taotraining is een moderne, taoïstische mysterieschool met een compleet onderricht systeem van zelfgenezing, krijgskunst en bewustzijnsontwikkeling. De leerstof is gebaseerd op tot voor kort geheime formules uit het antieke China. Het speerpunt van de training is de ontwikkeling van wijsheid, met seksuele energie als de stuwende kracht in dit proces. Je vormt stap voor stap een duurzaam fundament, waarmee je beter voor jezelf gaat zorgen en liefdevoller en zorgvuldiger omgaat met je dierbaren. Last but not least ontwikkel je jouw inspirerend handelend vermogen. Daarmee lever je jouw bijdrage aan het grotere geheel.

Vallei Training

Vallei-orgasme is een platform voor seksuele wijsheid. We willen minimaal 30.000 vrouwen en mannen (lhbtiqa+) in Nederland en Vlaanderen trainen in de technieken van het vallei-orgasme. Zo bouwen we samen aan een seksueel gezonde, rijke en beschaafde cultuur – een wereld waarin we ook onze zonen en dochters graag zien opgroeien.