Met een glimlach in beweging, ontspanning en verbinding!

De oeroude kennis van de taoïsten is levendiger dan ooit. Een levenswijsheid die geen tijd of plek kent, die er altijd is, want deze zit in je zelf. Er is geen oordeel, het is non-polair, het gaat over gevoel en intuïtie, weldenkend, een fijne verbinding met jezelf en de wereld om je heen. In een veilige bedding vind je rust en krijg je aandacht op de manier die voor jou passend is. Vanuit die eeuwenoude levensvisie leven, waarbij de prachtige mens pure aandacht krijgt en liefdevolle aanraking. Ik ga je er alles over vertellen en laten ervaren op deze gratis lezing over het Taoisme.

Deze dag verzorgd door Marleen Timmers en gaat helemaal over de 1e module van Taotraining Een dag waarop jij in verbinding gaat met jouw innerlijke ik en daarbij van alles gaat ontdekken in jezelf en bovendien wat je mee kunt nemen voor thuis. Praktisch, eerlijk en met humor!

Ik geef donderdag 20 april 19:30-21:30 uur een gratis lezing over hoe je als vrouw in verbinding kan komen met jouw basis, jouw essentie van je leven, in jouw kracht, met jouw levensenergie. Start de leefbaarheid in je innerlijk omgeving, in je innerlijke ik! De Taoistische kijk daarop is o.a. om je seksuele energie te transformeren in je levensenergie, een vol en warm bekken te hebben. Vrouwen hebben vaak door allerlei gebeurtenissen veel minder contact met hun bekken daar waar de basis zit van je bestaan, laat staan deze stromend door je lichaam te hebben. Ik wil je dan ook uitnodigen om eens te komen luisteren en ervaren in een veilige omgeving naar wat die oude taoïsten hier over te vertellen hebben. Wanneer is dit iets voor je? Wanneer je je levensenergie niet meer ervaart, wanneer je (heel vroeger) seksueel overschrijdend gedrag hebt mee gemaakt, wanneer je je seksuele en/of intimiteit-verbinding met je partner kwijt bent, wanneer je vervelende ervaringen hebt gehad rondom je bevalling/sterilisatie. En dit is van alle leeftijden!!!
Voel je welkom en veilig, het is gratis! 

Liefde, seksualiteit en relaties: ze kunnen een bron van geluk zijn.
Maar ook van verdriet, frustratie en onbegrip. Je kunt de sluiers toepassen bij je eerste liefde en bij je laatste. En op elke leeftijd. Door samen het ritueel van de zeven sluiers te doorlopen, bouw je een sterke hartsverbinding op en maak je je relatie een stuk stressbestendiger. Je vertraagt, waardoor de intimiteit kan groeien. Zonder haast of verplichting. De sluiers geven je steeds weer een kans om samen een nieuw begin te maken en elkaar weer te ontdekken.
Een bijzondere, inspirerende avond, over het ontsluieren van de liefde. Je krijgt informatie en tips over hoe je je nieuwe of al jaren bestaande liefde tot een gouden relatie kunt maken. Met Isabel Timmers, schrijfster van het boek De Zeven Sluiers.Toegang is gratis.