Met een glimlach in beweging, ontspanning en verbinding!

1 op 1 jaartraining Parelbewustzijn

Ik merk dat er veel vrouwen en mannen zijn die liever niet in een groep trainen om allerlei verschillende redenen. Ik wil graag die veilige basis bieden, dat jij helemaal kan zijn wie je bent, dat er alleen aandacht is voor jou. Door de combinatie van thuis online kunnen en live alleen trainen ga je een intens en diep jaar tegenmoet. Waar alles wat je tegenkomt er mag gaan zijn en aandacht gaat krijgen. 

En ook bij een 1 op 1 training, hoe mooi het is als je (bijna) alles zelf kan bepalen in een training, zowel praktisch(datum) als aanbod en de manier waarop er les gegeven word. 

Om je mee te nemen in jezelf, je te helpen voelen, te ontspannen, rust te bieden zijn een lichaamsmassage of een gezichtsbehandeling een waardevolle aanvulling op een jaar van bewustzijns groei én ontwikkeling. Maar liefst 4 keer horen ze bij de training, gratis!

Lees onder tabblad groepsactiviteiten alles over de inhoud van de Training.

Waar gaan we mee aan de slag

Duizenden jaren geleden(derde en vierde eeuw voor Christus) hebben een aantal mensen onder woorden weten te brengen hoe de mens in elkaar zit, hoe ze meegaan in de natuur en de seizoenen. Er waren toen nog geen wetenschappers, medici, machthebbers, coaches en noem maar op. Puur en alleen de mens, dier en natuur/omgeving. Hoe beweeg je daarin als mens zijnde, dat vroegen ze zich af. De eerste tekening wat gemaakt is van ons mensen bevat geen hart, longen, bloedvaten of botten, nee het bevat de niet tastbare bewegingen die in jezelf zitten. En dit is nog steeds bij ieder mens aanwezig, want het is niet afhankelijke van plaats of tijdstip, het is ons zijn. 

We gaan bij de jaar training deze levenswijsheid, het Taoisme, van eeuwen geleden weer wakker maken, schoonmaken, aanraken, aandacht geven, waardoor jij bij je kern komt, bij je basis, wie ben ik eigenlijk, waar word ik nou echt blij van, houd ik wel van mezelf en vandaar uit kom je bij rust, kalmte, levensenergie, blijheid en alles wat je je verder kan wensen. En we doen dit door alleen naar jou te kijken, hoe beweeg jij je in jezelf en hoe past dat in jouw leven. Je leert over jezelf en hoe je de wijsheden toe kan passen in je dagelijks leven. 

Voor wie

 • Wil je echt aandacht aan jezelf geven, zonder de aandacht voor de ander te verliezen en die aandacht geen energie laten kosten?
 • Wil je niet meer zo geraakt worden door wat andere zeggen en doen?
 • Wil je graag alles wat je leert en ervaart ook kunnen passen in je eigen leven?
 • Wil je leren de rust in jezelf te vinden voor de rest van je leven op jouw eigen manier?
 • Wil je ervaren en leren hoe je altijd een gelukzaligheidsgevoel kan hebben?
 • Wil je inzichten in jouw eigen zijn?
 • Wil je graag vasthouden aan het leven wat je nu hebt?
 • Wil je graag maatwerk om de training zo te laten zijn zoals het voor jou goed voelt, dat het bij jou past, dat het helemaal klopt met jouw leven?
 • Wil je met humor in het leven staan?

Online en live trainen

 • 4 online modules van Taotraining (Innerlijk Landschap, Seksuele Kung Fu, True Heart, Parelbewustzijn) zodat je heel makkelijk ook thuis bezig kan zijn/trainen
 • 4 1 op 1 trainingsdagen of 8 keer een halve dag
 • 4 keer een lichaamsmassage of gezichtsbehandeling(gratis twv € 360)
 • 12 maanden lang in verbinding 
 • 12 maanden iedere dag de mogelijkheid tot vragen stellen en ervaringen delen via Whatsapp
 • 1 verbindingsdag samen met andere 1 op1 jaartraining deelnemers, kunnen delen, inspiratie opdoen, niet alleen zijn

Wanneer

Alles is in te plannen naar jouw agenda! Er kan direct gestart worden! 

Note: ik kreeg de opmerking, ik wil graag de jaar training doen, alleen vind het online gedeelte niet fijn. Uiteraard kan het ook helemaal live. Het nadeel daarvan is dat ik geen naslagwerk heb. We kunnen onze bijeenkomsten opnemen en je kunt aantekeningen maken, zodat je voor thuis toch iets van een naslagwerk hebt. Mocht dit een optie zijn, dan gaan we samen bepalen wat en hoe de training er voor jou dan uit gaat zien en de daaraan verbonden kosten. 

Kosten

€ 2000 (ook te betalen in 4 termijnen)

Ervaar het zelf! Meld je nu aan voor de 1 op 1 Jaartraining Parelbewustzijn en we heten je van harte welkom op De Taoboerderij.