Is een combi behandeling wat voor jou?

Gepubliceerd op 15 april 2022 om 15:32

Tijdens al mijn behandelingen staan het innerlijk landschap en de drie San Bao schatten centraal. Dit zegt je nu misschien nog niks, maar leven vanuit je innerlijk landschap is heel natuurlijk en waarschijnlijk doe je het al regelmatig zonder je daar bewust van te zijn. Op sommige momenten voel je misschien wel: ik zou eens wat dieper in mijn lichaam willen gaan en bij mijn gevoelens willen komen, maar het lukt me zelf niet. Dat is waar ik je mee kan helpen: intens gaan voelen. Tijdens mijn behandelingen laat ik je diepe ontspanning ervaren, waardoor je uit je hoofd en in je lichaam komt. Ontdek in deze blog welke combi behandeling bij jou past!

 

Herken je jezelf in onderstaande vragen en klachten?

 • Je agenda is altijd vol en je to-do lijst lijkt nooit korter te worden. Je gaat maar door. Daardoor is je hoofd vol en altijd aan.
 • Je voelt dat je meer rust en ontspanning nodig hebt. Een soort mini vakantie, waarin je de wereld om je heen even kunt vergeten en uit je hoofd gaat.
 • Je wil meer verbinding maken met je lichaam en emoties voelen in plaats van wegdrukken.
 • Je hebt zin om een keer een fijne reiniging en verzorging van je gezicht te laten doen.
 • Je hebt zin om een keer een fijne lichaamsmassage te doen, waarin je knopen en blokkades weggenomen worden.
 • Je wil niet alsmaar praten met een psycholoog over de problemen die je ervaart, maar wil oplossingen vinden vanbinnen, door beter te gaan voelen.
 • Je voelt een blokkade vanbinnen, maar weet niet waar dit door komt.
 • Je hebt niet zo veel levensenergie als je zou willen.
 • Je hebt een intens gevoel van verdriet, angst of frustratie en wil weten waar dit vandaan komt.

 

Denk jij bij een aantal van deze punten, ja, dat is wel iets waar ik mee worstel of behoefte aan heb? Dan kunnen mijn behandelingen je helpen!

Taoïstische schoonheidsbehandeling

  Gezichtsverzorging gaat verder dan je huid alleen, want alles is met elkaar verbonden. Als jij je goed voelt, dan straal je dat ook uit. En als je aandacht besteedt aan je uiterlijke verzorging, dan voel je je beter. Tijdens de taoïstische schoonheidsbehandelingen die ik geef gaat het om 'mooi zijn van buiten’ én om schoonheid met een diepere laag. Ik streef ernaar om ook jouw innerlijke schoonheid aan te raken en wakker te maken. Zodat ook jouw 'inner beauty' gaat stralen!

  Taoïstische lichaamsmassage

   Op sommige momenten voel je misschien wel: ik zou eens wat dieper in mijn lichaam willen gaan en bij mijn gevoelens willen komen, maar het lukt me zelf niet. Dat is waar ik je mee kan helpen: intens gaan voelen. Tijdens een heerlijke lichaamsmassage laat ik je diepe ontspanning ervaren, waardoor je uit je hoofd en in je lichaam komt.

   San Bao ritueel

    Wil jij graag intensere emoties ervaren en leren hoe je die emoties kan toelaten? Wil je antwoord vinden op vragen die al een tijdje in je hoofd ronddwalen? En wil je meer contact met alles wat er binnenin je zit? Dan is het San Bao ritueel wat voor jou. Dit is een 1-op-1 Tao training en je kunt het zien als een lange, persoonlijk geleide meditatie waarin we een gesprek voeren vanuit je diepe, eigen ik. Je krijgt hierdoor dingen helder. Dat is het grote verschil met een ´normale´ coaching, waarin je veelal op zoek gaat naar antwoorden en oplossingen in je hoofd, vanuit het denken.

    Combi behandelingen

     Spreken al deze behandelingen je aan en wil je ze graag tegelijk ervaren en extra genieten? Dan zijn de combi behandelingen een goede optie voor je. Er zijn drie mogelijkheden:

     1) combi gezichtsbehandeling en lichaamsmassage

     2) combi gezichtsbehandeling en San Bao ritueel

     3) combi lichaamsmassage en San Bao ritueel

     Combi behandelingen - Duur: 3 uur - Kosten: €135 

      

     Geef jij jezelf graag ontspanning, rust en helderheid cadeau?

     Plan dan een activiteit op de Taoboerderij en kom met een glimlach in beweging, ontspanning en verbinding!

      

     Reactie plaatsen

     Reacties

     Er zijn geen reacties geplaatst.