Welke producten gebruik ik tijdens mijn taoïstische schoonheidsbehandelingen?

Gepubliceerd op 28 december 2021 om 09:52

Tijdens de holistische schoonheidsbehandelingen die ik geef gaat het om 'mooi zijn van buiten’ én om schoonheid met een diepere laag. Die diepere laag zit hem voor een deel in het contact maken met en wandelen door het innerlijk landschap. Maar ook met de huidverzorging zelf ga ik de diepte in. Ik gebruik altijd natuurlijke huidverzorgingsproducten. Weten welke en wat ze voor je huid doen? Lees dan snel verder in deze blog.

 

Welke natuurlijke cosmetica producten gebruik ik om jouw huid te verwennen en verzorgen?

Je wordt behandeld met schoonheidsproducten van het Nederlandse merk Malima. Dit is professionele cosmetica met natuurlijke oliën en ingrediënten, speciaal vervaardigd voor intensieve verzorging en huidverbetering. Malima staat voor de samenwerking tussen natuur en wetenschap en dat komt tot uiting in de volgende punten:

  • Effectieve verzorging & huidverbetering

De Malima producten zijn op basis van jarenlange ervaring ontwikkeld. Alle producten van het merk bevatten maximale werkstof percentages en in de crèmes en serums zit ook natuurlijke UV bescherming.

  • Natuurlijke & huididentieke ingrediënten

De skincare producten zijn vrij van parabenen, MIT, paraffine, alcohol denat en toegevoegde kleurstoffen. Puur natuurlijk dus. Wat de producten wel bevatten? Een scala aan natuurlijke oliën, zoals Babassu, Tamanu, Argan en Marula olie. Deze zijn rijk aan essentiële vetzuren (Omega 3,6 en 9) waar de huid veel baat bij heeft. De skincare producten bevatten ook huididentieke ingrediënten die de natuurlijke huidfuncties ondersteunen en helpen herstellen. Ze worden snel en diep door de huid opgenomen en bieden maximaal resultaat.

  • Innovatieve formules & unieke verpakking

Verpakking speelt een belangrijke rol bij de bescherming van het product en moet voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Daarom zijn alle crèmes, serums en maskers in speciale dubbelwandige dispensers verpakt. Daarmee krijgen de producten bescherming van invloeden van buitenaf en zijn ze perfect te doseren. Een innovatieve formule, waardoor de verzorgingsproducten optimaal worden geconserveerd en hun krachtige werking behouden.

 

Betaalbare cosmetica maakt natuurlijke huidverzorging voor iedereen toegankelijk

De schoonheidsproducten van Malima zijn vriendelijk voor de huid, effectief en zeer betaalbaar. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed, doordat de producten in een eigen laboratorium in Nederland worden ontwikkeld en geproduceerd. Naast dat het natuurlijke producten zijn, hebben ze ook een heerlijke geurbeleving en doen ze wat ze moeten doen: intense verzorging! Een eerlijk Hollands product noem ik het vaak. Je hebt al serums vanaf €27, crèmes vanaf €21 en reinigingsproducten vanaf €17. Goede huidverzorgingsproducten van de schoonheidsspecialiste voor thuisgebruik hoeven dus helemaal niet duur te zijn.

 

Wil jij ook eens een taoïstische schoonheidsbehandeling ervaren en voelen wat de skincare producten van Malima voor je huid doen?

Plan dan een activiteit op de Taoboerderij en kom met een glimlach in beweging, ontspanning en verbinding!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.