Met een glimlach in beweging, ontspanning en verbinding!

Lichaamsmassage

"Ik voel jouw handen niet meer, het lijkt wel of ze versmelten als een stroming die ik ervaar in mijn lichaam"

"Ik ben nooit zo liefdevol aangeraakt"

"Ik ervaar zoveel compassie en aandacht van jou, dat raakt mij enorm"

"Jeetje ben al zo lang niet aangeraakt, had huidhonger en god wat is dit fijn"

"Ik voelde van alles in mezelf en had er geen oordeel over"

"mijn hoofd vol met gedachtes was rustig"

"Ik kreeg allerlei visioenen, heel bijzonder"

 

Ik masseer al zo'n 28 jaar en die massages hebben zich door mijn eigen ontwikkeling alleen maar verdiept en intenser gemaakt. Ik geniet enorm van aanraking en kan er altijd zijn voor de ander. Ik heb geleerd om me altijd te kunnen verbinden en af te stemmen, aandacht te hebben voor de ander. Ik kan geven zonder zelf energie te verliezen. Geen enkele massage van mij is het zelfde, ik laat me leiden door wat ik voel wat jij onbewust aangeeft vanuit je innerlijke landschap. 

Na een lichaamsmassage ervaar je….

  • Intense verbinding met je innerlijke ik
  • Meer rust en ontspanning in je hoofd.
  • Er is meer wat je gevoel je vertelt.
  • Je zit niet meer letterlijk lichamelijk vast, maar voelt je vrij.
  • Je hebt meer energie.

 

Hoe gaat een lichaamsmassage in zijn werk?

De lichaamsmassages zijn 5 in 1 behandelingen:

  • Je krijgt een intensieve lichaamsmassage waarin je hele lichaam wordt meegenomen.
  • Je vertelt me wat je kwijt wilt.
  • Je ervaart diepe ontspanning.
  • Je maakt verbinding met jezelf.
  • Je gaat uit je hoofd.

Ik verwelkom je met een voetenbadje, waarmee ik de tijd neem om te luisteren naar hoe het met je gaat en wat je bezig houdt in jouw leven. Ik stem af op jouw wensen en breng je in de ontspanningsfase. Je gaat je focussen op een diepe buikademhaling om diep te ontspannen. Zo kom je uit je hoofd en ga je meer naar je gevoelens en emoties luisteren. Als dit helpt doen we ook een korte meditatie, de Innerlijke Glimlach, maar dit hoeft niet. Hierna ga je lekker liggen en begint de lichaamsmassage. Ik neem alle tijd voor je. Vaak begin ik met masseren als je op je buik ligt. Ik stem altijd af op de behoeftes van de persoon. Ik neem mee wat je me in het voorgesprek hebt verteld, maar voel ook tijdens de massage zelf waar jouw aandachtspunten liggen. Misschien voel ik wel spanning in je been of juist je buik. Ook het contact met de 3 schatten is belangrijk. Ik begeleid je hierin, zodat jij echt verbinding gaat maken met je innerlijke landschap en vanuit je binnenste gaat voelen. Daarom neem ik tijdens de massage de plekken van de 3 schatten mee: het hoofd, de borst en de buik. Tijdens de behandeling kun je ook alles wat in je opkomt aan mij vertellen, maar als je liever in stilte wilt genieten kan dit natuurlijk ook. We sluiten af met een drankje en kort eindgesprek. Ook krijg je een kaartje mee naar huis met de oefening Innerlijke Glimlach.

Goed om te weten:

Ik ben al meer dan 10 jaar bezig met het taoïstische vakgebied en begeleid mensen als Tao-coach in het ontdekken en verbinden van hun innerlijk landschap. Je kunt er dus op vertrouwen dat ik weet hoe ik jou het beste kan helpen. De massage is puur bedoeld ter ontspanning en dus niet erotisch getint. Tijdens de massage neem ik graag je hoofdhuid, gezicht en haren mee, waardoor je haren dus wat vettig worden. Je wordt behandeld met oliën van het Nederlandse merk Malima. Dit is professionele cosmetica met natuurlijke oliën en ingrediënten, speciaal vervaardigd voor intensieve verzorging en huidverbetering. De producten van Malima zijn vriendelijk voor de huid, effectief en zeer betaalbaar.

Praktische informatie

Voor een taoïstische lichaamsmassage van 2 uur vraag ik €95. Hierin krijg je 2 uur volledige aandacht en kom je helemaal tot rust.

Combi lichaamsmassage en Gezichtsbehandeling - Duur: 3 uur - Kosten: €145

Maar denk ook eens aan een combinatie van Tao coaching en een lichaamsmassage - duur 3,5 uur - €170