Vallei-orgasme en levenskracht

Seksuele energie is zo krachtig dat je er een nieuw leven, een kind, mee kan maken. Stel nou dat je die kracht aan jezelf geeft. Dat je weet waar de seksuele energie in je lichaam zich bevindt en hoe je die kunt vergroten en sturen. De Chinese taoïsten (maar ook in andere mysteriescholen over de hele wereld zijn delen van deze kennis bekend) weten al duizenden jaren dat hoe je deze levenskracht in jezelf kunt inzetten voor extra energie en vitaliteit. Nu en tot op hoge leeftijd.

3e schat

Je levenskracht, je Jing, is de derde schat in je lichaam en zit in je bekken en je buik. Het actief sturen van en contact hebben met deze levensenergie is een belangrijke peiler binnen het taoïsme. Het is tegelijk vaak ook het moeilijkste  onderdeel voor ons westerlingen. Vandaar dat het een apart plekje heeft op de Taoboerderij. Als je de technieken kent of nog aan het leren bent via de online Vallei-cursus, en je hebt vragen of wilt meer uitleg, dan kun je daarvoor terecht op de Taoboerderij. 

Meer weten

Wil je meer weten over het online Vallei-orgasme programma druk dan op onderstaande button. Heb je interesse om het programma te kopen neem dan kontakt met ons op, dan ontvang je een kortingscode en ontvang je € 50 korting.