Vallei-coach

Je derde schat en levenskracht

Seksuele energie is zo krachtig dat je er een nieuw leven, een kind, mee kan maken. Het is ook je levensenergie, ofwel oerenergie die je hebt meegekregen vanuit je geboorte. In het Westen zijn we dit een lading gaan geven, maar eigenlijk is het juist iets heel moois en puurs.

Stel nou dat je die kracht aan jezelf geeft. Dat je weet waar de seksuele energie in je lichaam zich bevindt en hoe je die kunt vergroten en sturen. De Chinese taoïsten weten al duizenden jaren hoe je deze levenskracht in jezelf kunt inzetten voor extra energie en vitaliteit. Nu en tot op hoge leeftijd. Met Seksuele Kung Fu technieken ofwel transformatietechnieken maak je van je oerenergie levensenergie. Je kunt dan ook meer bewustzijn maken of juist bewustzijn van hogere kwaliteit. 

3e schat

Je levenskracht, je Jing, is de derde schat in je lichaam en zit in je bekken en je buik. Het actief sturen van en contact hebben met deze levensenergie is een belangrijke peiler binnen het taoïsme. Het is tegelijk vaak ook het moeilijkste onderdeel voor ons westerlingen. Vandaar dat het een apart plekje heeft op de Taoboerderij. Als je de technieken kent of nog aan het leren bent via de online Vallei-cursus, en je hebt vragen of wilt meer uitleg, dan kun je daarvoor terecht op de Taoboerderij. 

Meer weten?

Wil je meer weten over het online Vallei-orgasme programma, druk dan op onderstaande button.

Heb je interesse om het programma te kopen gebruik kortingscode of waardebon annemariekoenen-50, dan ontvang je € 50 korting.