Seksuele Kung Fu (Taotraining module 2)

Ontdek een onuitputtelijke bron van energie in jezelf en vergroot zo je vitaliteit.

 

Deze online training staat grotendeels in het teken van de seksuele kung fu: de kunst om seksuele energie te transformeren naar 'Medicijn'. Deze verfijnde energie is zowel de stuwende kracht onder je zelfgenezend vermogen en bewustzijnsgroei, als de bron van nieuwe levenskracht en hernieuwde vitaliteit.

Seksuele kung fu maakt je een seksueel veiliger mens en leidt uiteindelijk tot wijsheid, ofwel het vermogen om bij te dragen aan een seksuele beschaving. Daarnaast is deze training een fundamentele stap in de ontwikkeling van je seksuele identiteit. Dit zul je ook in de seksuele interactie met de ander merken, al is dat eerder een bonus dan het doel van deze training.

 

Wanneer

3 juli 2022

10.00 tot 17.00 uur

 

Kosten

Trainingsdag (inclusief thee, hapjes, lunch) plus online module 2: € 297. Je kunt je direct aanmelden via de online agenda.

N.B. Je kan ook kiezen voor de jaartraining, je meld je dan in één keer aan voor alle 4 de trainingsdagen en de modules. Je ontvangt dan een korting van €91, zodat de kosten voor het complete programma €1097 bedragen.

 

Heb je de online module al aangeschaft/gevolgd, dan zijn de kosten van de trainingsdag €87. Aanmelden doe je ook in dit geval via de online agenda, vermeld erbij dat je de online module al hebt.

 

Wil je alleen de online module volgen, neem dan contact met ons op en ontvang een kortingscode voor een korting van €50.