Het Innerlijk Landschap ( Taotraining module 1)

Herstel het contact met je levenskracht en verbeter zo je gezondheid.

 

Zelfrealisatie (wie ben ik van nature?) is een levenswerk. Je kunt er levenslang, of misschien wel levens lang, mee bezig zijn. En zoals elke reis van duizend mijlen, begint ook deze met een eerste stap. Die eerste stap is het Innerlijk Landschap in, richting het Eerste Vuur: je levenskracht!

Module 1 is ontworpen als een grondige en concrete introductie in de processen van zelfgenezing, bewustzijnsgroei en -ontwikkeling en spiritueel ontwaken. Zowel conceptueel als praktisch leg je de basis voor een gezonde, veilige en duurzame zelf-ontwikkeling.

Misschien ben je al lang op weg. Er zijn immers vele wegen die naar Rome leiden. Ook dan is deze module zeer de moeite waard, omdat je er - in de vorm van veranderende perspectieven en krachtige technieken - verdieping en verrijking vindt als waardevolle aanvulling op wat je al kent en kunt.

 

Wanneer

10 april 2022

10.00 tot 17.00 uur

 

Kosten

Trainingsdag (inclusief thee, hapjes, lunch) plus online module 1: € 297. Je kunt je direct aanmelden via de online agenda.

N.B. Je kan ook kiezen voor de jaartraining, je meld je dan in één keer aan voor alle 4 de trainingsdagen en de modules. Je ontvangt dan een korting van €91, zodat de kosten voor het complete programma €1097 bedragen.

 

Heb je de online module al aangeschaft/gevolgd, dan zijn de kosten van de trainingsdag € 87. Aanmelden doe je ook in dit geval via de online agenda, vermeld erbij dat je de online module al hebt.

 

Wil je alleen de online module volgen, neem dan contact met ons op en ontvang een kortingscode voor een korting van €50.