Home » Tao Activiteiten » Online module Parelbewustzijn

Parelbewustzijn (Taotraining module 4)

Activeer de Parel-formule en wordt een wijzere man of vrouw.

 

Hoe hou je je hoofd koel en je hart kalm in de ziedende storm die het leven heet?

Hoe reageer je met weldenkendheid en humor op de chaos om je heen?

Hoe laat je gedragspatronen los en krijg je steeds meer grip op de werkelijkheid zoals ze is?

 

In Module 4 hebben we het over de eeuwenoude taoïstische formule waarmee je een Parel ontwikkelt. Dat is een stukje onafhankelijk bewustzijn. Hiermee heb je altijd een toevluchtsoord waar het kalm en helder is. Het geeft je een onwankelbare emotionele en geestelijke stabiliteit en helderheid.

Online module met gratis trainingsdag

De module over het Parelbewustzijn volg je zelf online, in het tempo dat jij fijn vindt. Je doet dan veel kennis op over wat het Parelbewustzijn is en hoe je dit kunt trainen. Vervolgens kun je bij ons een trainingsdag op locatie doen waarin we samen verder gaan oefenen en er ruimte is voor het stellen van vragen. We doen o.a. chi kungs en begeleide meditaties.

We doen dit ongeveer 1 maand nadat je de module gestart hebt, zodat je al wel wat kennis hebt opgedaan en weet waar je verder aan wil werken met ons als Tao trainsters. Heb je na deze dag behoefte aan meer training? Kom dan naar een Tao to do!

 

Wanneer is de eerstvolgende trainingsdag?

11 december 2022

10.00u tot 17.00u

Kosten

Trainingsdag (inclusief thee, hapjes, lunch) plus online module 4: € 297. Je kunt je direct aanmelden via de online agenda.

N.B. Je kan ook kiezen voor de jaartraining, je meld je dan in één keer aan voor alle 4 de trainingsdagen en de modules. Je ontvangt dan een korting van €91, zodat de kosten voor het complete programma €1097 bedragen.

Heb je de online module al aangeschaft/gevolgd, dan zijn de kosten van de trainingsdag €87. Aanmelden doe je ook in dit geval via de online agenda, vermeld erbij dat je de online module al hebt.

Wil je alleen de online module volgen, neem dan contact met ons op en ontvang een kortingscode voor een korting van €50.

 

Ervaar het zelf! Meld je nu aan voor de module Parelbewustzijn en een trainingsdag en we heten je van harte welkom op De Taoboerderij.