Home » Tao Activiteiten » Online module Innerlijk Landschap

Het Innerlijk Landschap (Taotraining module 1)

Herstel het contact met je levenskracht en verbeter zo je gezondheid.

 

Zelfrealisatie (wie ben ik van nature?) is een levenswerk. Je kunt er levenslang, of misschien wel levens lang, mee bezig zijn. En zoals elke reis van duizend mijlen, begint ook deze met een eerste stap. Die eerste stap is het Innerlijk Landschap in, richting het Eerste Vuur: je levenskracht!

Module 1 van de Taotraining is ontworpen als een grondige en concrete introductie in de processen van zelfgenezing, bewustzijnsgroei en -ontwikkeling en spiritueel ontwaken. Zowel conceptueel als praktisch leg je de basis voor een gezonde, veilige en duurzame zelfontwikkeling.

Misschien ben je al lang op weg. Er zijn immers vele wegen die naar Rome leiden. Ook dan is deze module zeer de moeite waard, omdat je er - in de vorm van veranderende perspectieven en krachtige technieken - verdieping en verrijking vindt als waardevolle aanvulling op wat je al kent en kunt.

Online module met gratis trainingsdag

De module over het Innerlijk Landschap volg je zelf online, in het tempo dat jij fijn vindt. Je doet dan veel kennis op over wat het Innerlijk Landschap is en hoe je dit kunt trainen. Vervolgens kun je bij ons een trainingsdag op locatie doen waarin we samen verder gaan oefenen en er ruimte is voor het stellen van vragen. We doen o.a. chi kungs en begeleide meditaties.

We doen dit ongeveer 1 maand nadat je de module gestart hebt, zodat je al wel wat kennis hebt opgedaan en weet waar je verder aan wil werken met ons als Tao trainsters. Heb je na deze dag behoefte aan meer training? Kom dan naar een Tao to do!

 

Wanneer is de eerstvolgende trainingsdag?

24 april 2022

10.00u tot 17.00u

Kosten

Trainingsdag (inclusief thee, hapjes, lunch) plus online module 1: € 297. Je kunt je direct aanmelden via de online agenda.

N.B. Je kan ook kiezen voor de jaartraining, je meld je dan in één keer aan voor alle 4 de trainingsdagen en de modules. Je ontvangt dan een korting van €91, zodat de kosten voor het complete programma maar €1097 bedragen.

Heb je de online module al aangeschaft/gevolgd, dan zijn de kosten van de trainingsdag €87. Aanmelden doe je ook in dit geval via de online agenda, vermeld erbij dat je de online module al hebt.

Wil je alleen de online module volgen, neem dan contact met ons op en ontvang een kortingscode voor een korting van €50.

Ervaar het zelf! Meld je nu aan voor de module Het Innerlijk Landschap en een trainingsdag en we heten je van harte welkom op De Taoboerderij.