Met een glimlach in beweging, ontspanning en verbinding!

Parelbewustzijn (Taotraining module 4)

Activeer de Parel-formule en wordt een wijzere man of vrouw.

 

Hoe hou je je hoofd koel en je hart kalm in de ziedende storm die het leven heet?

Hoe reageer je met weldenkendheid en humor op de chaos om je heen?

Hoe laat je gedragspatronen los en krijg je steeds meer grip op de werkelijkheid zoals ze is?

 

In Module 4 hebben we het over de eeuwenoude taoïstische formule waarmee je een Parel ontwikkelt. Dat is een stukje onafhankelijk bewustzijn. Hiermee heb je altijd een toevluchtsoord waar het kalm en helder is. Het geeft je een onwankelbare emotionele en geestelijke stabiliteit en helderheid. Het oog in de storm!

Dit zijn dingen die je leert wanneer je Module 4 gaat trainen:

  • Hoe een onafhankelijk stukje bewustzijn te ontwikkelen. De Innerlijke Alchemisten uit het oude China bestudeerden het proces van de voortplanting en vonden de sleutel tot het creëren van nieuw bewustzijn: de Parel.
  • Hoe de verschillende lagen van de werkelijkheid samenhangen. De Jing, de Chi en de Shen hebben elk hun eigen trilling en hun eigen bouwstenen. Alles is energie en iedere laag heeft zijn eigen vibratie.
  • Hoe je een Stoofpot maakt. De Acht Krachten van de Jing kunnen in het midden van het midden van de onderste Tantien samengebald worden tot een Stoofpot.
  • Hoe je de Windpoorten opent. De acht Windpoorten rondom de navel zijn nauw verbonden met het geboortetrauma. Je leert hoe je dit trauma uit je lichaam verwijdert door een krachtige massage-techniek.
  • Hoe de Controlerende Cyclus toe te passen. De Controlerende Cyclus, een nieuwe manier om met de Elementen en de Klanken te werken, heeft een weldadige en kalmerende invloed op je emoties. Daarnaast is deze cyclus cruciaal bij de Parelformule.
  • Hoe de Verzamelpunten werken. De Verzamelpunten zijn abstracte, energetische punten in het lichaam die een belangrijke rol spelen bij de Parelformule.
  • Hoe de precieze en complete Parelformule in zijn werk gaat. Het is in het begin even puzzelen, maar uiteindelijk heb je een machtig tool in handen die je de rest van je leven zal bijstaan.
  • Wat het effect is van het hebben van een Parel. Stel je voor dat je, wat er ook gebeurt, altijd een toevluchtsoord hebt waar het kalm en helder is: het Oog van de Storm. Dat is de Parel. Het geeft je een onwankelbare emotionele en geestelijke stabiliteit en helderheid.

 

Online module met gratis trainingsdag

De module over het Parelbewustzijn volg je zelf online, in het tempo dat jij fijn vindt. Je doet dan veel kennis op over wat het Parelbewustzijn is en hoe je dit kunt trainen. Vervolgens kun je bij ons een trainingsdag op locatie doen waarin we samen verder gaan oefenen en er ruimte is voor het stellen van vragen. We doen o.a. chi kungs en begeleide meditaties.

We doen dit ongeveer 1 maand nadat je de module gestart hebt, zodat je al wel wat kennis hebt opgedaan en weet waar je verder aan wil werken met ons als Tao trainsters. Heb je na deze dag behoefte aan meer training? Kom dan naar een Tao to do!

 

Wanneer is de eerstvolgende trainingsdag?

10 december 2023

10.00u tot 17.00u

Kosten

Trainingsdag (inclusief thee, hapjes, lunch) plus online module 4: € 297. Je kunt je direct aanmelden via de online agenda.

N.B. Je kan ook kiezen voor de jaartraining, je meld je dan in één keer aan voor alle 4 de trainingsdagen en de modules. Je ontvangt dan een korting van €191, zodat de kosten voor het complete programma €997 bedragen. Ook zitten hier de gratis live trainingen bij.

Heb je de online module al aangeschaft/gevolgd, dan zijn de kosten van de trainingsdag €87. Aanmelden doe je ook in dit geval via de online agenda, vermeld erbij dat je de online module al hebt.

Wil je alleen de online module volgen, neem dan contact met ons op en ontvang een kortingscode voor een korting van €50.

 

Ervaar het zelf! Meld je nu aan voor de module Parelbewustzijn en een trainingsdag en we heten je van harte welkom op De Taoboerderij.