Annemarie

Een droom, allerlei gebeurtenissen, opgedane kennis en ook 27 jaar ervaring in haar werk met mensen voelt Annemarie het als haar destiny om mensen te leren, laten ervaren, laten voelen wat je innerlijke zelf is. Overal kom je allerlei workshops, coaches, cursussen tegen waarin word gezegd bij jezelf blijven, zelf te voelen. 

Wat Annemarie ze vooral miste; makkelijk gezegd dat zelf voelen, maar hoe doe je dat dan?

Voelen

Vanaf haar kinder jaren is ze al op zoek naar: wat voel ik, weggestopt toen, omdat voelen iets raars was en het werd je verder ook niet uitgelegd of geleerd. Later in het leven kom je daar dan toch langzaam achter dat dat voelen toch wel belangrijk is. Voor Annemarie is de eeuwenoude wijsheid van de Taoisten wat er mist in de huidige maatschappij. Leven vanuit je innerlijke landschap voelt en is zo natuurlijk, want iedereen heeft een eigen landschap. Het leren en voelen van je innerlijke landschap is niet moeilijk, kost geld en tijd. 2 dingen die vele moeilijk vinden om voor zichzelf vrij te maken of gewoon niet hebben. 

Lage drempel

De Taoboerderij ontstaat als een plek waar tegen minimale investering van geld en tijd mensen in contact komen met hun innerlijke ik. En omdat ieder mens anders is en er meerdere manieren zijn om in contact te komen met je innerlijke landschap heeft Annemarie de samenwerking gezocht met vele andere. Allemaal met kennis over het Taoïsme en een eigen expertise.