Met een glimlach in beweging, ontspanning en verbinding!

Groepsactiviteiten en Trainingen

 

Op weg naar wijsheid

De Taoboerderij is partner van Taotraining.nl. Taotraining is een moderne, taoïstische mysterieschool met een compleet onderricht systeem van zelfgenezing, krijgskunst en bewustzijnsontwikkeling. De leerstof is gebaseerd op tot voor kort geheime formules uit het antieke China. Het speerpunt van de training is de ontwikkeling van wijsheid, met seksuele energie als de stuwende kracht in dit proces. Je vormt stap voor stap een duurzaam fundament, waarmee je beter voor jezelf gaat zorgen en liefdevoller en zorgvuldiger omgaat met je dierbaren. Last but not least ontwikkel je jouw inspirerend handelend vermogen. Daarmee lever je jouw bijdrage aan het grotere geheel.

Online trainen

De online Taotraining is bij uitstek geschikt om meer te weten te komen over de levenswijsheden van de taoïsten. De kennis die door sifu Reinoud Eleveld wordt overgedragen is helder en eerlijk. Hij neemt je mee de diepte in en vertelt je over de theoretische achtergronden.

Het online programma is opgedeeld in vier verschillende modules. De modules hebben ieder een eigen thema en volgen elkaar op. Stap voor stap leer je op een veilige manier hoe je je leven kunt verrijken. 

Combinatie live training en online training

Op de Taoboerderij geven we live trainingsdagen die verbonden zijn aan deze online modules. De combinatie van live én online training maakt dat je nog intensiever aan de slag kan met de kennis, waardoor je een duurzame verandering kan doormaken in je leven. Op de Taoboerderij  werken we in kleine groepen(6-8 deelnemers), zodat er voor iedere deelnemer persoonlijke aandacht is. Je leert ook hoe je de kennis eenvoudig toe kunt passen in jouw dagelijks leven. Ook zou je er voor kunnen kiezen om 1 op 1 te gaan trainen. 

Via Taotraining kan je ook aan live trainingsdagen deelnemen(plus minus 50 deelnemers). Wat past bij jou voel je zelf het best! Voelt het bij Taotraining fijn, vraag bij ons een kortingscode aan en geniet wel van het voordeel via ons aan te sluiten. 

Wie geven de trainingen?

Op De Taoboerderij worden de trainingsdagen gegeven door Tao trainsters Marleen Timmers en Annemarie Koenen. Beiden hebben de 7-jarige opleiding bij Reinoud Eleveld met succes afgerond en kunnen je dan ook goed begeleiden tijdens jouw Tao trainingstraject. 

Marleen is naast Tao trainster ook Golfpro bij Iron Shirt of Golf.

Annemarie is naast Tao trainster ook Vallei coach en taoistisch schoonheidsspecialist/masseuse.

Ook aan de slag met een Taotraining?

Vind je de wijsheden van het taoïsme interessant en wil je graag meer weten? Kom dan vooral naar een Tao kennismakingsdag of Tao to do. Je kunt dan zelf ervaren of Taotraining bij De Taoboerderij iets voor jou is.

Wil je graag Taotrainen via De Taoboerderij, meld je dan aan via de online agenda voor de trainingsdag. Je krijgt dan automatisch bericht over de verdere stappen en hoe in het bezit te komen van de online module. Mocht je de module al hebben en willen deelnemen aan de trainingsdag, neem dan ook contact met ons op. 

Mocht je alleen online willen trainen, gebruik dan kortingscode taotraining; annemariekoenen-50 en ontvang direct een korting van € 50 per module of annemariekoenen-100   € 100 voor het online jaarprogramma. 

Klik hier of op het plaatje om alles te weten te komen over Taotraining.