Met een glimlach in beweging, ontspanning en verbinding!

Tao to do 1 op 1

Met een glimlach in beweging, verbinding en ontspanning

Je voelt van alles in jezelf, in je innerlijke natuur en kan er de vinger niet op leggen. Dit kan tijdens één van onze activiteiten naar boven komen of je denkt er thuis veel over na. Je voelt niet de behoefte om het in een groep te delen, maar zou er graag persoonlijk aandacht aan willen geven samen met één van de Tao trainsters. Dat kan! Wij gidsen je in je innerlijke landschap en laten jouw natuur spreken. Deze afspraak is helemaal afgestemd op wat er voor jou toe doet in een veilige omgeving. 

Nog niet bekend met het taoïsme?

Mocht je nog niet bekend zijn met de eeuwenoude levenswijsheid van de taoïsten, maar je voelt wel van alles in jezelf, je 'weet' dat er een innerlijke natuur in je zit en je zou die wel eens willen aanraken en ervaren, dan kan het taoïsme je helpen. Door Taotraining krijg je antwoorden op allerlei vragen, maar ga je tegelijkertijd ook rust en kalmte in jezelf ervaren. Het doel van Tao to do is dat jij contact ervaart met je innerlijke natuur, met jouw drie schatten. Dat je snapt wat je doet en hoe je het toe kunt passen in je dagelijkse leven. Je traint vanuit je innerlijke ik te leven, te voelen hoe je je eigenlijk voelt. De levenswijsheid van de taoïsten passen we zo eenvoudig mogelijk toe, zodat je je die kennis eigen kan maken en rust, kalmte en geluk ervaart in je dagelijks leven.

Juist nu is de eeuwenoude kennis van de taoïsten essentiëler dan ooit

We leven in de storm van de huidige maatschappij en zijn het contact met onze natuur een beetje kwijt. En dat is jammer. Want wanneer je vanuit je eigen natuur leeft, dan zul je zien dat je de storm kalm en gelukkig kan doorstaan. Het is ook goed te beseffen dat we als mens onderdeel zijn van de natuur op aarde. En dat dat betekent dat niet zomaar alles kan. Dat we vanuit ons zijn moeten leven en niet vanuit wat we willen. Vanuit je oorsprong leven in plaats van vanuit wilskracht en (vaak door de maatschappij opgelegde) doelen.

 

Is een Tao to do 1 op 1 wat voor mij?

Houd je niet zo van groepen, maar wil je wel meer weten over jezelf en starten met Taotraining, dan is een afspraak 1 op 1 wat voor jou. Je kunt dit zien als een vorm van coaching, waarin de training helemaal op jou is afgesteld. We hebben het over wat jou bezighoudt en gaan dit met behulp van de taoïstische levenswijsheid 'verklaren' en ervaren.

Taotraining in de vorm van een Tao to do 1 op 1 brengt je dat:

  • het makkelijker is om alle ballen in de lucht te houden,
  • je emotioneel meer in balans bent,
  • het in je hoofd rustiger is,
  • je meer vertrouwen hebt in jezelf en de keuzes die je maakt,
  • je je veel meer jezelf voelt,
  • je stappen durft te nemen,
  • je meer energie hebt,
  • je je gezonder voelt

Waar gaan we mee aan de slag tijdens de Tao to do 1 op 1?

We starten met een kopje thee, even landen en kennismaken. Daarna gaan we in onze I kracht. Dit is een staat van zijn waarin we komen via een geleide persoonlijk afgestemde meditatie zittend op een stoel. Je gaat die staat van zijn voelen en dat gevoel weer opzoeken tijdens Chi Kungs, ook wel QiGongs genoemd. Dit zijn oefeningen die meestal staand worden uitgevoerd en waarin je leert het gevoel van de I kracht mee te nemen. Samen zijn we zo'n 2 uur bezig met Chi Kungs, true conversations, meditaties, oefeningen en allerlei dingen die zich op dat moment aandienen. Met mooi weer zijn we buiten. Na de sessie krijg je het kaartje met de meditatie voor Innerlijke Glimlach mee. En we denken ook graag met je mee wat je verder kan helpen om ook in je dagelijks leven met het taoïsme bezig te blijven. 

Tao trainsters

Tao trainsters Marleen Timmers en Annemarie Koenen hebben een 7 jarige opleiding afgerond. Ze hebben de taoïstische levenswijsheid zich eigen gemaakt en helemaal in hun leven verweven. Ze helpen jou graag om dit ook te doen.

Via de online agenda kun je een afspraak met Marleen of Annemarie inplannen. Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een mailtje.

 

Marleen

Annemarie

Praktische informatie

Een Tao to do sessie duurt ongeveer twee uur. De kosten zijn €90 per keer. Soms gebeurt het ook dat we eerder klaar zijn, dan betaal je uiteraard minder!

Ervaar het zelf! Meld je nu aan voor een Tao to do 1 op 1 en we heten je van harte welkom op De Taoboerderij.