Met een glimlach in beweging, ontspanning en verbinding!

Mind Eye Power

De ogen zijn de spiegels van de ziel. De ogen staan in verbinding met ons zenuwstelsel en doen meer dan alleen zien, ze zijn informatieverwerkers. Bij alles waar je een emotionele lading en/of spanning ervaart en een noodzaak voelt zich hiervan te bevrijden kan Eye Mind Power ingezet worden oa:

  • stress en burn-out
  • hardnekkige overtuigingen
  • angsten*onverwerkte emoties
  • ingesleten gedragspatronen
  • gevolgen van trauma

De ogen zijn het toetsenbord van de hersenen en met bepaalde oogbewegingen krijg je grip op de bedrading van het brein. Je kunt de lading letterlijk en figuurlijk ontzenuwen.

Mind

Met gerichte milde aandacht  en met een ongebonden intentie hebben de oogbewegingen een diepgaander effect.  Ook de oogbewegingen zelf zijn niet enkel mechanisch. Het gaat hier niet om ooggymnastiek. We doen de oogbewegingen met geestkracht waardoor de werking sterker is.

Eye

Via de oogbewegingen worden allerlei connecties gemaakt in de hersenen. Middels specifieke oogbewegingen kun je direct ingrijpen op  de opgeslagen informatie in verschillende gebieden van je hersenen. Je kunt dus ingrijpen op diepgewortelde overtuigingen, onverwerkte emoties en hardnekkige gedragspatronen. Het blijkt mogelijk te zijn om invloed uit te oefenen op je gehele welbevinden door de oude programma’s te ontkoppelen en nieuwe, gezonde en ondersteunende netwerken te creëren.

Power

De oogbewegingen in combinatie met de juiste mindset (attentie en intentie) geeft de methode zijn kracht. Je bent niet het slachtoffer van hardnekkige en terugkerende patronen en je hoeft je er niet mee te identificeren. Je kunt de pijn en angst letterlijk en figuurlijk onder ogen komen en laten zijn wat er al is. 

Mindful resetten. Dat is de Eye opener en geeft de Power aan het geheel. Dan komt er ruimte voor nieuw inzicht, een nieuw perspectief.