La vita è Bella training & coaching

Bij La vita è Bella training en coaching, van Isabel Timmers, kun je terecht voor energetisch systeem therapie/familieopstellingen en Vallei-coaching. Isabel: ‘Je lichaam is het enige huis waar je je hele leven in woont’, zei een wijze (buur)vrouw ooit tegen me. Lange tijd leefde ik vooral ‘op de bovenverdieping’: mijn hoofd. Handig in mijn werk als tekstschrijver. Maar ik miste iets.

Landen in je lichaam

Van kinds af aan was ik vertrouwd met spiritualiteit en al vroeg bracht meditatie me rust. Toch bleef ik het lastig om echt contact te voelen met mijn lijf. Met de aarde. Met het leven hier en nu. Met vallen en opstaan én met flink wat opruimen en schoonmaken heb ik geleerd mijn hele lijf te bewonen. Als een soort ‘binnenhuisarchitect’ leerde ik te groeien in bewustzijn en (steeds meer) te genieten van mijn lijf en leven. Wil jij dat ook? Ik loop graag een stukje met je op.

Hoofd, hart en bekken

Mijn ontdekkingstocht begon bij tai chi en bracht me uiteindelijk bij systemisch werk, Taotraining en Vallei-Orgasme. Ik ontdekte dat het er niet om gaat uit je hoofd te gaan (want dat hoofd hoort net zo goed bij je lichaam als je grote teen), maar om dat hoofd deel te laten uitmaken van je hele lijf. Om het verbinden van je hoofd, hart en bekken.

Wil je meer weten? Kijk dan op vitabellacoach.nl