Zorgen vanuit je kracht

Ben jij iemand die graag geeft en zorgt voor anderen, bijvoorbeeld omdat je werkzaam bent in de zorgsector, mantelzorger bent of gewoon van nature zorgzaam bent? Dan herken je vast dat je soms zo druk bezig bent met geven en zorgen, dat je vergeet om ook aan jezelf te denken en er soms zelf heel veel energie door verliest.

Meld je aan voor onze speciale dag voor zorgers, waarbij we ons richten op het vinden van een balans tussen geven en ontvangen, ook nee kunnen zeggen zonder je schuldig te voelen. Leer hoe je goed kunt ontvangen en hoe je beter voor jezelf kunt zorgen, zodat je jouw zorgtaken (weer) vol energie, blijheid en geluk kunt uitvoeren.

Op deze dag ontmoet je alleen maar mensen die net als jij (van nature) gevers en zorgers zijn. We bieden handvatten om bij je basis te komen en blijven, zodat je vanuit je eigen kracht kunt zorgen en geven. Ervaar hoe het is om een dag alleen te ontvangen en te voelen wat jij nodig hebt.

Meld je nu aan voor deze dag voor zorgers en ontdek hoe je vanuit jouw eigen zijn kunt geven en zorgen, zonder energie te verliezen en met aandacht voor je zelf.

De dag is van 10-16 uur(houd rekening met uitloop) en de kosten zijn € 85 inclusief eten en drinken.

Nieuwe data 2024 volgen, houd de nieuwsbrief in de gaten. 

We zijn met een klein groepje 6 personen.

Wil je graag meedoen, maar je kunt deze dag niet, laat het me weten. Of misschien heb je wel collega's waar zo'n dag ook wel iets voor zou zijn, we gaan dan op zoek naar een dag die voor jullie allemaal uitkomt.