Tao kennismakingsdag op weg naar wijsheid!

Tijdens de Tao kennismakingsdag word je ondergedompeld in de wijsheden van de oude Taoïsten. Eeuwenoude kennis die wij nu heel goed kunnen gebruiken in onze westerse maatschappij. We leggen simpel en begrijpelijk de basis uit. Daarnaast ga je vooral ervaren en voelen wat Taotraining met jou kan doen. En het allerbelangrijkste: hoe je het kunt toepassen in jouw dagelijks leven. Naast veel kennis opdoen en ervaren, zal je vooral ook een diep ontspannende dag van rust mee gaan maken!

Is de Tao kennismakingsdag wat voor mij?

Ben je op zoek naar de volgende dingen? Dan is een Tao kennisdag dé activiteit om je beter te gaan voelen!

  • Je merkt dat je meer rust en ontspanning nodig hebt.
  • Je bent op zoek naar emotionele balans.
  • Je wil je energieker en vitaler voelen.
  • Je zit veel in je hoofd en blijft maar piekeren.
  • Je wil meer verbinding maken met je lichaam en emoties voelen in plaats van wegdrukken.

Waar gaan we mee aan de slag tijdens de Tao kennismakingsdag?

We vertellen je over de basis van de levenswijsheid van het Taoïsme en hoe je die in de huidige maatschappij voor jezelf kan gebruiken. We gaan een aantal oefeningen, chi kung(Qi Gong) en meditatievormen doen, want je wil de theorie natuurlijk in de praktijk brengen. Je krijgt daarnaast uitleg over de drie schatten en hoe deze toepasbaar zijn in jouw leven.

Je ontdekt hoe je innerlijke landschap in elkaar zit en hoe de drie schatten daarin verweven zijn. Zo ontdek je waar jouw grootste leegtes of problemen zitten om aan te werken. Er is ruimte voor je eigen levensverhaal en we kunnen je desgewenst helpen bij het toepassen van de oefeningen/kennis van de Tao in jouw persoonlijke situatie. Je krijgt dan oefeningen mee naar huis waarmee je zelf verder kan trainen.

We luisteren naar ieders verhaal en nemen dat mee als we de stof uitleggen en laten ervaren. Want dat is het allerbelangrijkste aan de kennismakingsdag: voelen en ervaren wat het taoïsme voor jou kan doen. Je gaat ontdekken dat het taoïsme heel down to earth en natuurlijk is. We werken met kleine groepjes en gaan graag naar buiten als het weer het toelaat.

 

Voorbereiding op verdere training

Deze dag krijg je ook informatie over hoe je verder en dieper kan gaan trainen om uit eindelijk tot Parelbewustzijn te komen. Ontdekken dat je een parel in jezelf hebt vol van kalmte, blijheid en geluk en dat je daar altijd naar toe kan in welke situatie je ook zit. Desgewenst geven we je ook een inkijkje in de vier online trainingsmodules: Innerlijk Landschap, Seksuele Kung Fu, True Heart en Parelbewustzijn. 

Je doet het zelf, wij coachen alleen

Iedereen kan tijdens de kennismakingsdag op een makkelijke manier zelf aan de slag om zich de theorie en oefeningen eigen te maken. Wij gaan niet healen, je gaat jezelf healen. We zijn als mens van nature makkelijk aangelegd. We gaan 'effe' naar de fysio, die lost onze rugpijn wel even op. We gaan naar een mediator en die lost ons relatieprobleem wel op. Bij Taotraining ga je vooral zelf aan de slag! Zo zorg je voor een blijvend effect en kan je heel gericht aan de slag met jouw aandachtspunten.

Praktische informatie

De volgende Tao kennismakingsdagen staan op de planning:

Datum volgt!

Je kan ook zelf een groepje maken, dan plannen we een datum dat het jullie uit komt. Een vrienden uitje maar dan anders! Laat ook vooral weten als geen van deze data uitkomt. 

De dag duurt van 10.00u tot 16.00u en je krijgt van ons zoveel thee als je wilt, hapjes en een goed verzorgde lunch.

De kosten voor de Tao kennismakingsdag zijn € 85 inclusief thee, hapjes en lunch. Je ontvangt ook gratis het boekje 'Op weg naar Wijsheid' van Daan Jacobs en Reinoud Eleveld t.w.v. €12,50.

Kennis staat in onze samenleving op een voetstuk. Maar hoe vaak lopen we niet tegen de grenzen van kennis aan? Daarom hebben we Wijsheid nodig, zegt taotrainer Reinoud Eleveld – en nu méér dan ooit. 

Ervaar het zelf! Meld je nu aan voor een Tao kennismakingsdag en we heten je van harte welkom op De Taoboerderij.