Tao to do

Uiteindelijk willen we het liefst de hele week open zijn, maar voorlopig hebben we wekelijks een vrije inloopochtend en -avond. En af en toe in het weekend. Via de Agenda vind je de datums en kan je je aanmelden. 

Uitgangspunt voor Tao to do zijn de drie schatten. Door het vrije inloop-karakter ontstaat een steeds wisselende groep van maximaal 8 personen per keer. Samen zijn we zo'n 2 uur bezig met Chi Kungs, true conversations, meditaties en allerlei dingen die zich op dat moment aandienen. Met mooi weer zijn we buiten.

Tarief

Wat een wens is, is dat je naar de Taoboerderij kunt komen zonder dat je verplicht bent er altijd te zijn of een abonnement te hebben. Zo laagdrempelig mogelijk wat betreft tijd en kosten. We zijn nog startend en onderzoekend wat het gaat brengen. We blijven dan ook kijken naar de mogelijkheden voor ruimere openingstijden tegen minimale kosten. 

Voor nu betekent het dat we voor Tao to do gekozen hebben om per bezoek € 15,- te rekenen. De eerste keer is gratis!

Tijd

Het aanvangstijdstip staat in de agenda. Het is fijn als dit ook aangehouden word. We werken met een open einde van ongeveer 2 uur. Mocht je eerder weg willen, dan is dat geen probleem. 

Iedere maandag avond en donderdag ochtend. 

Voor wie

Iedereen die interesse heeft in Tao is welkom. Dat betekend dat je interesse hebt om te ervaren hoe het is om te voelen en in contact te komen met je eigen innerlijke natuur. Heb je geen ervaring en wil je eerst meer weten, dan is het aan te raden om bijvoorbeeld de Tao introductie een keer te volgen. Kijk ook zeker bij alle andere activiteiten.