Tao-introductie

Tijdens de Tao-introductie word je ondergedompeld in de wijsheden van de oude Taoïsten. Eeuwenoude kennis die wij nu heel goed kunnen gebruiken in onze westerse maatschappij. We leggen simpel en begrijpelijk de basis uit. Maar daarnaast ga je vooral ervaren en voelen wat Taotraining met jou kan doen. En het allerbelangrijkste: hoe je het kunt toepassen in jouw dagelijks leven.

Zelf doen

Wij streven ernaar dat iedereen op een heel makkelijke manier zelf aan de slag gaat en zich de theorie en oefeningen eigen maakt. Wij gaan niet healen, je gaat jezelf healen. Oh wat klinkt dat streng, dat is niet zo bedoeld. Maar we zijn van nature wel gemakkelijk aangelegd. We gaan 'effe' naar de fysio die lost onze rugpijn wel even op. We gaan naar een mediator en die lost ons relatieprobleem wel even op. Bij Taotraining ga je echt eerst zelf aan de slag.

Opbouw

We werken met kleine groepjes en gaan graag naar buiten. Je krijgt uitleg over de drie schatten  en hoe deze toepasbaar zijn in jouw leven. We luisteren naar ieders verhaal en nemen dat mee op de manier hoe we de stof uitleggen en laten ervaren. 

Tijd

De introductie bestaat uit drie bijeenkomsten van ongeveer 3 uur voor iedereen. 

7 en 21 juni en 5 juli 2021

Tarief

€ 100 incl. naslagwerk