Mind Eye Power Basics, 3 daagse

Data: 2, 9 en 22 juni

 Met mindset en oogbewegingen ongezonde overlevingsstrategieën oplossen? Ja, sinds 2013 kan dat met Mind Eye Power. Deze methode is gebaseerd op revolutionaire inzichten die voortkomen uit nieuwe wetenschap over de werking van hersenen, mind en ogen, het psychologisch model van traumaverwerking en eeuwenoude kennis over de energetische werking van brein en lichaam. Het ontleent zijn kracht aan de synthese van nieuwe (neuro)wetenschap en eeuwenoude kennis vanuit het taoïsme.

Mind Eye Power werkt op psychologisch, fysiologisch en energetisch vlak. Het is een innovatieve, effectieve en integratieve methode om diepgaande en blijvende verandering te brengen in stress, angsten ,onverwerkte emoties, saboterende overtuigingen, hardnekkige gedragspatronen en (gevolgen van) trauma.

De ingang hiertoe is de gehele body-mind en met name de mindset, de ogen, adem en de 3 dantiens, in lijn met- geestkracht-hartkracht en levenskracht.

Je lost niet alleen een probleem op maar krijgt ook nieuwe inzichten, eye-openers, meer balans en een nieuw perspectief.  Ook in te zetten als zelfhulpmethode.

Aanmelden

Bij vragen of je wilt je aanmelden gebruik dan het volgende mail adres of telefoonnummer 

aanmelding@mindeyepower.nl

GSM 0642040347

Voor meer informatie kun je klikken op het logo