Jacqueline Venbrux

Als lichaamsgericht werkend psychologe heb ik 17 jaar gewerkt binnen de GGZ met onder meer intensieve angst en trauma behandelingen. Daarnaast was ik jarenlang co-trainer aan een opleidingsinstituut. Door deze activiteiten heb ik de nodige expertise opgebouwd in een lichaamsgerichte benadering van angst- en spanningsklachten, traumaherstel en lichamelijk onverklaarbare klachten. Met veel plezier ben ik mij aldoor blijven verdiepen, ontwikkelen en scholen in mijn vakgebied.

Met name de nieuwe menswetenschap, waarbij het accent ligt op het functioneren van ons brein, de grote rol die het onderbewuste speelt en het samenspel tussen onderbewuste en bewuste, hebben mijn interesse. En dit hele avontuur heeft nog meer ‘body & mind’ gekregen tijdens mijn jarenlange en voortdurende training in de TAO. Met name de Brain Chi Kung, de energetische werking van brein en lichaam, heeft mij geïnspireerd. Het genezen middels oogbewegingen werd immers ook al toegepast in eeuwenoude tradities.

Hierdoor ontstond in 2013 de integratieve MEP- methode, waarin het effect van oogbewegingen en de kracht die dit uitoefent op lichaam en geest is geïntegreerd. Mijn wens om een vernieuwende holistische, toegankelijke en gedegen tool aan te bieden, is daarmee in vervulling gegaan. Met de behandelmethode wil ik bijdragen aan een mooier en moeiteloos leven voor iedereen.

Jacqueline is de ontwikkelaar van Mind Eye Power methode en erkende MEP opleidingen