Met een glimlach in beweging, ontspanning en verbinding!

San Bao Ritueel

Wil jij graag intensere emoties ervaren en leren hoe je die emoties kan toelaten? Wil je antwoord vinden op vragen die al een tijdje in je hoofd ronddwalen? En wil je meer contact met alles wat er binnenin je zit, oftewel je innerlijk landschap? Dan is het San Bao ritueel wat voor jou. Dit is een 1-op-1 Tao training en je kunt het zien als een lange, persoonlijk geleide meditatie waarin we een gesprek voeren vanuit je diepe, eigen ik. Misschien denk je nu dat dit een beetje eng is, maar ervaring van anderen leert dat het juist heel mooi is. Bij eerdere klanten kwamen er tijdens het ritueel veel onverwachte zachte dingen naar boven. Veel dingen worden voor mensen heel helder door de meditatie. En deze helderheid krijg je dus vanuit je lichaam, je gevoel, je innerlijke ik. Dat is het grote verschil met een ´normale´ coaching, waarin je veelal op zoek gaat naar antwoorden en oplossingen in je hoofd, vanuit het denken.

Herken je jezelf in onderstaande vragen en klachten?

 • Je agenda is altijd vol en je to-do lijst lijkt nooit korter te worden. Je gaat maar door. Daardoor is je hoofd vol en altijd aan.
 • Je voelt dat je meer rust en ontspanning nodig hebt. Een soort mini vakantie, waarin je de wereld om je heen even kunt vergeten en uit je hoofd gaat.
 • Je wil meer verbinding maken met je lichaam en emoties voelen in plaats van wegdrukken.
 • Je wil niet alsmaar praten met een psycholoog over de problemen die je ervaart, maar wil oplossingen vinden vanbinnen, door beter te gaan voelen.
 • Je voelt een blokkade vanbinnen, maar weet niet waar dit door komt.
 • Je hebt niet zo veel levensenergie als je zou willen.
 • Je hebt een intens gevoel van verdriet, angst of frustratie en wil weten waar dit vandaan komt.

Na een San Bao ritueel ervaar je…

 • Meer rust, ontspanning en helderheid in je hoofd.
 • Je durft meer naar je gevoel te luisteren en leert dat je alle emoties mag toelaten.
 • Je hebt meer energie en plezier in je dagelijkse leven.
 • Je voelt je meer verbonden met de mensen om je heen.
 • Je vindt antwoorden in jezelf die verborgen waren.

Hoe gaat een San Bao ritueel in zijn werk?

We starten met een kort gesprekje waarin je vast wat kunt delen als je dat wilt. Daarna kom je op de behandelbank liggen en starten we met de Innerlijke Glimlach. Via deze meditatie kun je communiceren met je lichaam en innerlijk landschap. Dit is ook het enige punt in het ritueel waar ik met aanraking werk. Ik houd ongeveer een minuut je hoofd, buik en hartpunt vast. Vind je directe aanraking niet zo fijn, dan komt dit verder niet meer terug in het ritueel. Zodra je in die heerlijke diepe, rustgevende meditatieve staat bent, duurt het San Bao ritueel ongeveer 1 uur. Vanuit deze staat van zijn hebben we een gesprek waarin een heleboel dingen naar boven zullen komen. Allemaal vanuit je onderbewustzijn, vanuit je lichaam in plaats van je hoofd. Door vragen te stellen begeleid ik je in dit proces. Dat is het enige wat ik doe, jij zet zelf de stappen. Dat is ook het mooie van een San Bao ritueel. Je vindt de antwoorden waar je naar op zoek bent in jezelf. Je hebt ze namelijk al in je. Het is alleen een kwestie van ze aanspreken en omhoog halen.

Goed om te weten:

Ik ben al meer dan 10 jaar bezig met het taoïstische vakgebied en begeleid mensen als Tao trainster in het ontdekken en sturen van hun innerlijk landschap. Je kunt er dus op vertrouwen dat ik weet hoe ik jou het beste kan helpen. Dit is ook altijd mijn intentie: jou op weg helpen je eigen krachten te leren kennen. Dit zet ik graag voort na het San Bao ritueel. Als je daar behoefte aan hebt, geef ik je praktische oefeningen om toe te passen in jouw dagelijkse leven. Deze kun je gewoon thuis op de bank doen, tijdens het autorijden of koken. Ook raad ik je aan om 3 à 4 keer terug te komen om nog een San Bao ritueel te doen. Dan leer je steeds beter je innerlijk landschap snappen en voelen en kun je op een gegeven moment helemaal zelf contact hiermee maken. Hier heb je je hele leven plezier van, want je gaat er meer energie, plezier en rust door voelen.

 

Voor een San Bao ritueel van 1,5 uur vraag ik €50. Hierin krijg je 1,5 uur volledige aandacht gehad en kom je helemaal tot rust.

Zin om jezelf een San Bao ritueel cadeau te doen? Maak dan snel een afspraak!

Tip: Wil je extra genieten? Ik geef ook combi behandelingen!

Combi San Bao ritueel en gezichtsbehandeling - Duur: 3 uur - Kosten: €135

Combi San Bao ritueel en lichaamsmassage - Duur: 3 uur - Kosten: €135

Combi gezichtsbehandeling en lichaamsmassage - Duur: 3 uur - Kosten: €135